مقاله بهینه سازی شفاف سازی غشایی مخلوط آب سبزیجات با توجه به کارایی غشاء و کیفیت عصاره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی شفاف سازی غشایی مخلوط آب سبزیجات با توجه به کارایی غشاء و کیفیت عصاره دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی شفاف سازی غشایی مخلوط آب سبزیجات با توجه به کارایی غشاء و کیفیت عصاره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی شفاف سازی غشایی مخلوط آب سبزیجات با توجه به کارایی غشاء و کیفیت عصاره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی شفاف سازی غشایی مخلوط آب سبزیجات با توجه به کارایی غشاء و کیفیت عصاره :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

هدف از این پژوهش با توجه خواص و نیاز به مصرف روزانه ی آب سبزیجات و کمبود این محصول در بازار کشور، فرآوری نوشیدنی آب سبزیجات با بهره گیری از تکنولوژی غشایی فراپالایش است، که روشی جدید در مقایسه با تکنیکهای قدیمی درصنایع غذایی میباشد. فرآیند فراپالایش مخلوط آب سبزیجات (شامل کرفس، کاهو و اسفناج به ترتیب با درصدهای ۵۰,۳۰ , ۲۰ با توجه به بازده آبدهی)، با استفاده از غشاء با پیکربندی لوله ای با قابلیت عبور مولکولی KDa 100 و از جنسPVDF انجامشد. اثر فاکتورهای عملیاتی اختلاف فشار در عرض غشاء TMP) 1/5,2,2/5 بار و دماهای ۲۰,۲۵,۳۰ بر شاخص های کیفی مخلوط آب سبزیجات و خواص عملکردی غشاء مورد بررسی قرار گرفت. خواص کیفی بررسی شد ه جهت تعیین شرایط بهینه ی فیلتراسیون، شفافیت و اندیس قهوه ای شدن بود، که قبل و بعد از فرآیند در تیمارهای مختلف فراپالایش بررسی شد. خواص عملکردی هم شار تراوه و مقاومت کل بود. شرایط بهینه از روش سطح پاسخRSM) و با استفاده از نرمافزارDesign-Expert 8.در قالب طرح مرکب مرکزی به دست آمد. تیمارها در سیزده راه اندازی، شامل پنج تکرار در نقاط میانی انجام شد و نتایج به دست آمده با استفاده از روش آنالیز واریانسANOVA)در سطح احتمال(p<0/05 بررسی شد و شرایط بهینه ی عملیات در حداکثر مطلوبیت بیان شد. شفافیت عصارهی حاصل بعد از پالایش مقدار چشمگیری افزایش یافت، که در تیمارها با دمای کمتر میزان شفافیت بیشتر بود و اثر فشار بیمعنی میباشد. شفافسازی غشایی سبب بهبود رنگ و کاهش رنگدانه های قهوه ای رنگ میگردد، که در تیمارها با دمای بالاتر رنگدانه های قهوه ای رنگ بیشتر است و در فشار بالاتر به علت افزایش ضخامت لایه ی گرفتگی بر سطح غشاء، میزان عبور رنگدانه های قهوه ای کمتر میشود پس اندیس قهوه ای شدن کاهش مییابد. از لحاظ شاخص های کارایی غشاء افزایش دما سبب افزایش شار و کاهش مقاومت گرفتگی میشود. نقطه ی بهینه بامطلوبیت ۹۰ % دمای ۲۰oC و فشار ۲/۱۷ بار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.