مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گونه خربزه Cucumis melo L. در بانک ژن گیاهی ملی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گونه خربزه Cucumis melo L. در بانک ژن گیاهی ملی ایران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گونه خربزه Cucumis melo L. در بانک ژن گیاهی ملی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گونه خربزه Cucumis melo L. در بانک ژن گیاهی ملی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گونه خربزه Cucumis melo L. در بانک ژن گیاهی ملی ایران :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

تنوع ژنتیکی اساس کار اصلاح گیاهان است. کسب اطلاع از فواصل ژنتیکی، در بین جمعیت ها و آگاهی از روابط خویشاوندی گونه ها امکان طبقه بندی و سازمان دهی ژرم پلاسم را فراهم می ساد. تعداد ۳۶ نمونه در یک آزمایش لاتیس مربع در ۲ تکرار از انواع ملون شامل: سه خربزه، سه طالبی، سه دستنبو و سه خیار چنبر در مزرعه بانک ژن در کرج کشت گردید. صفات مورفولوژیکی بر اساس دستورالعمل IPGR ارزیابی و روابط صفات مورد بررسی قرار گرفت. نتایج تجزیه به عامل ها نشان داد عامل اول قطر ساقه است که با قطر گوشت، عرض میوه و برگ و بذر و وزن میوه همبستگی مثبت دارد. وعامل دوم طول برگ و دمبرگ است که با عمق قارچ همبستگی مثبت و با تاریخ تولید گل ماده همبستگی منفی دارد. نتایج تجزیه خوشه ای نشان می د هد که در بین چهار گروه خربزه تاشکندی و طالبی در یک گروه، خیار چنبر و دستنبو در گروه دیگر قرار دارند. به عبارت دیگر طالبی و دستنبو خویشاوندی دورتری نسبت به هم دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.