مقاله ارزیابی اثرات کالبدی-زیست محیطی اجرای طرح هادی و تاثیر ساز و کار مدیریتی آن (مطالعه موردی: روستای بدرآباد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثرات کالبدی-زیست محیطی اجرای طرح هادی و تاثیر ساز و کار مدیریتی آن (مطالعه موردی: روستای بدرآباد) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات کالبدی-زیست محیطی اجرای طرح هادی و تاثیر ساز و کار مدیریتی آن (مطالعه موردی: روستای بدرآباد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات کالبدی-زیست محیطی اجرای طرح هادی و تاثیر ساز و کار مدیریتی آن (مطالعه موردی: روستای بدرآباد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات کالبدی-زیست محیطی اجرای طرح هادی و تاثیر ساز و کار مدیریتی آن (مطالعه موردی: روستای بدرآباد) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

اجرای طرح هادی روستایی به منزله یک مداخله کالبدی، روستاها را از ابعاد مختلف (زیست محیطی، اجتماعی- فرهنگی، اقتصادیو مدیریتی-نهادی) متأثر ساخته و دستخوش تغییر و تحول کرده است و سیاستگذاران اثر بخشی همه جانبه ای را از اجرای اینطرح دنبال می کنند. هدف از این پژوهش ارزیابی اثرات کالبدی-زیست محیطی اجرای طرح هادی در توسعه روستایی بدرآباد ونقش مسائل مدیریتی روستایی مربوط به آن است. روش این پژوهش توصیفی – تحلیلی بوده و داده های مورد استفاده، علاوه برمرور کتابخانه ای و اسنادی، با استفاده از مشاهده و مصاحبه با دهیاران و شورای اسلامی و معتمدان محلی تهیه شده است. جامعهآماری تحقیق را ساکنین روستای بدرآباد تشکیل می دهند که براساس فرمول کوکران ۱۰۳ نفر به عنوان حجم نمونه در نظر گرفته شده و برای روایی و پایایی بیشتر تحقیق ۱۲۰ پرسشنامه تکمیل گردید. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS و EXCEL و آزمون T تک نمونه ای، بهره گیری شده است. نتایج تحقیق حاکی از تاثیر بسیار زیاد اجرای طرح هادی در توسعه کالبدی-زیست محیطی روستای بدرآباد دارد. به طوریکه میانگین کل گویه های مورد بررسی بیشتر از ۳ (عدد مبنا) بوده و از ۱۰ گویه مورد بررسی در تحقیق، میانگین ۹ گویه بیشتر از عدد مبنا بوده است. همچنین بر اثرات مثبت نهادهای مدیریتی در سطح روستا دلالت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.