مقاله بررسی تاثیرکودهای بیولوژیک میکوریزا و باکتری تیوباسیلوس برروی خصوصیات کمی گیاه کنجدSesamumindicum L.


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیرکودهای بیولوژیک میکوریزا و باکتری تیوباسیلوس برروی خصوصیات کمی گیاه کنجدSesamumindicum L. دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیرکودهای بیولوژیک میکوریزا و باکتری تیوباسیلوس برروی خصوصیات کمی گیاه کنجدSesamumindicum L.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرکودهای بیولوژیک میکوریزا و باکتری تیوباسیلوس برروی خصوصیات کمی گیاه کنجدSesamumindicum L.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرکودهای بیولوژیک میکوریزا و باکتری تیوباسیلوس برروی خصوصیات کمی گیاه کنجدSesamumindicum L. :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این مطالعه به منظور بررسی تاثیر قارچ میکوریزاباکتری تیوباسیلوس درسطح مختلف کودی برروی خصوصیات کمی گیاه کنجد Sesamumindicum L.) بصورت ازمایش فاکتوریل درقالب طرح بلوک کامل تصادفی درسال زراعی ۹۰-۹۱ درمزرعه تحقیقاتی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری انجام شد تیمارهای اعمال شده شامل میکوریزادردوسطح کاربرد M1وعدم کاربرد M0 تیوباسیلوس دردوسطح تلقیح B1 و عدم تلقیح B0 و سه سطح کودی F0 عدم استفاده F1 اوره و سوپرفسفات تریپل به ترتیب ۲۵۰و۱۰۰کیلوگرم درهکتار F2 اوره سوپرفسفات تریپل و سولفات پتاسیم به ترتیب ۲۵۰و۱۰۰و۱۵۰ کیلوگرم درهکتار درسه تکرار می باشند دربین تیمارهاکاربرد قارچ میکوریزا باکتری تیوباسیلوس و نسبت های مختلف کودی به تنهایی و بصورت مشترک به جز کاربرد باکتری تیوباسیلوس به همراه نسبت های مختلف کودی تاثیر معنی داری درافزایش عملکرد بیولوژیک کنجد داشته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.