مقاله استفاده از مدلهای ریاضی به منظور پیش بینی مایکوتوکسین ها در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از مدلهای ریاضی به منظور پیش بینی مایکوتوکسین ها در مواد غذایی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از مدلهای ریاضی به منظور پیش بینی مایکوتوکسین ها در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از مدلهای ریاضی به منظور پیش بینی مایکوتوکسین ها در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از مدلهای ریاضی به منظور پیش بینی مایکوتوکسین ها در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

درسالهای اخیر مساله ایمنی غذا مورد توجه ویژه جوامع قرارگرفته است وموضوع تامین غذای با کیفیت به عنوان دغدغه اصلی انسانها مطرح می شود پیشرفت روزافزون صنایع غذایی در سالهای اخیر این صنعت را نیازمند ابداع روشهای دقیق و صحیح پیشگویی و ارزیابی خطرات بالقوه موجوددر غذاها نموده است. نیاز به اطمینان از ایمنی و کیفیت میکروبی غذاهای تولید شده علاقه به استفاده از مدلهای ریاضی برای ارزیابی کمیت و پیش بینی رفتار میکروبها را برمی انگیزد. طی ۲۰ سال اخیر میکروبیولوژی پیشگویانه به منظور پیش بینی وقوع پاتوژن های الوده کننده مواد غذایی خصوصا برای باکتریها گسترش یافته است اما مدلهای پیشگویی برای رشد کپک ها و متابولیت های کپکی گسترش زیادی نداشته است. در عین حال با توجه به توجیهات اخیر به کپک ها و خطرات وجود متابولیت های کپکی در غذای انسان ها شرایط تغییر یافته و مطالعاتی نیز در زمینه مدلهای پیشگویی رفتار قارچها انجام شدهاست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.