مقاله مقایسه پتانسیل آللوپاتی پنج گونه زراعی بر جوانه زنی و رشد اولیه کلزا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه پتانسیل آللوپاتی پنج گونه زراعی بر جوانه زنی و رشد اولیه کلزا دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه پتانسیل آللوپاتی پنج گونه زراعی بر جوانه زنی و رشد اولیه کلزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه پتانسیل آللوپاتی پنج گونه زراعی بر جوانه زنی و رشد اولیه کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه پتانسیل آللوپاتی پنج گونه زراعی بر جوانه زنی و رشد اولیه کلزا :
تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
مطالعه پتانسیل آللوپاتی بین ۵ گونه زراعی (برنج، ارزن، ذرت، جو و سورگوم) با استفاده از آزمایش فاکتوریل و در قالب طرح پایهCRDدر سه تکرار با استفاده از ۴ سطح غلظت ۰ ، ۲۵ و۵۰ و ۱۰۰ درصد) عصاره آبی گیاه چه بر صفات درصد جوانه زنی طول ریشه چه و طول ساقه چه گونه زراعی کلزا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان اجرا شد. عصاره بخش های مختلف ریشه ، ساقه و برگ به تفکیک مورد برسی قرار گرفت. نتایج نشان داد عصاره ریشه در مقایسه با ساقه و برگ بازدارندگی کمتری دارد. در کلیه ارقام با افزایش غلظت عصاره جوانه زنی و رشد ریشه چه و ساقه چه کاهش یافت. بطوریکه در غلظت ۱۰۰ در صد عصاره ساقه و برگ همه گونه های زراعی ، جوانه زنی مشاهده نشد. همچنین گونه زراعی ذرت و جو بیشترین اثر بازدارندگی و گونه زراعی ارزن ، برنج و سورگوم کمترین اثر بازدارندگی را دارا بودند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.