مقاله بررسی روند تغییرات ذرات معلق هوا در شهر شیراز طی سالهای ۱۳۸۳تا ۱۳۸۸ با استفاده از شاخص کیفیت هوا(AQI)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روند تغییرات ذرات معلق هوا در شهر شیراز طی سالهای ۱۳۸۳تا ۱۳۸۸ با استفاده از شاخص کیفیت هوا(AQI) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روند تغییرات ذرات معلق هوا در شهر شیراز طی سالهای ۱۳۸۳تا ۱۳۸۸ با استفاده از شاخص کیفیت هوا(AQI)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند تغییرات ذرات معلق هوا در شهر شیراز طی سالهای ۱۳۸۳تا ۱۳۸۸ با استفاده از شاخص کیفیت هوا(AQI)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روند تغییرات ذرات معلق هوا در شهر شیراز طی سالهای ۱۳۸۳تا ۱۳۸۸ با استفاده از شاخص کیفیت هوا(AQI) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

ذرات معلق یکی از پنج آلاینده ی مؤثر در تعیین شاخص کیفیت هوا است که با توجه به آثار زیانبارش درایجاد گرمایش جهانی، تخریب بافت گیاهی و ابنیه، به معضلی جهانی تبدیل شده است. موقعیت جغرافیایی وشرایط وزش باد در شیراز از یک سو و مسائل جدید از سوی دیگر، سبب شده تا ذرات معلق سهم قابل توجهی از آلودگی هوای این شهر را به خود اختصاص دهد. در این مطالعه وضعیت ذرات معلق (PM10)هوای شهر شیراز، در یک دوره ۶ ساله آماری ( سالهای ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۸) مورد بررسی قرارگرفت. شاخص کیفیت هوا برای PM10 با استفاده از داده های خام اندازه گیری شده توسط تجهیزات سنجش آلودگی هوا محاسبه شد و کیفیت بهداشتی هوا در گروه های خوب، متوسط، ناسالم برای گروه های حساس، ناسالم و خطرناک طبقه بندی گردید وسپس تغییرات شاخص مذکور در طی ۶ سال بررسی شد.نتایج حاصل از شاخص کیفیت هوا (AQI) نشان دهنده این است که در سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۸به ترتیب ۱۲۶% ، ۲۸۸% ، ۱۸۴% ، ۵۲% ، ۴۷% و۱۶%از روزهای سال، کیفیت هوای شهر شیراز خوب بوده است. نتایج نشان می دهد که کیفیت هوای شیراز رو به کاهش گذاشته است. عواملی چون ذرات معلق بیابانی برخاسته از کشور های همسایه جنوب وجنوب غرب ایران، حفاریهای قطار شهری، افزایش خشکسالی و ذرات معلق صنعتی می توانند در این کاهش کیفیت سهم مهمی داشته باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.