مقاله برآورد پارامترهای لرزهای به روش پایه گوتنبرگ -ریشتر و کیکجو-سلوول و مقایسه بین آنها (ساختگاه سد مسجدین)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد پارامترهای لرزهای به روش پایه گوتنبرگ -ریشتر و کیکجو-سلوول و مقایسه بین آنها (ساختگاه سد مسجدین) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد پارامترهای لرزهای به روش پایه گوتنبرگ -ریشتر و کیکجو-سلوول و مقایسه بین آنها (ساختگاه سد مسجدین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد پارامترهای لرزهای به روش پایه گوتنبرگ -ریشتر و کیکجو-سلوول و مقایسه بین آنها (ساختگاه سد مسجدین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد پارامترهای لرزهای به روش پایه گوتنبرگ -ریشتر و کیکجو-سلوول و مقایسه بین آنها (ساختگاه سد مسجدین) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

ساختگاه سد مسجدین در واحد زمینساختی ایران مرکزی و در زون رزن واقع شده است. که این منطقه بخشی از کمربند چین خورده آلپ – هیمالیا محسوب میشود . سفره های رورانده که از قا عده آهک های اوربیتولیندار کرتاسه زیرین و از شیستهای ژوراسیک ریشه میگیرند، مهمترین مولفههای ساختاری گستره نزدیک به سد هستند. این سفرهها بدلیل عمق کم به تنهایی مسبب رخداد نیستند اما نشان از کوتاه شدگی در عمق بوده و مدلسازی گسلها با شیب به سمت شرق برای آن توصیه می شود . دو زون ساختاری اصلی درمنطقه با گسلهای پرشیبتر عمقی از هم قابل تفکیک هستند که تاریخچه ساختاری و سنگی متفاوت دارند .در این مقاله به ارزیابی پارامترهای لرزهای ساختگاه سد مسجدین با استفاده از روش کیکج و– سلوول و روش پایه گوتنبرگ–ریشتر و مقایسه بین آنها پرداخته شده است. با توجه به الگوی لرزهخیزی منطقه و پراکندگی چشمههای لرزهزا، گسترهی شعاعی ۱۰۰ کیلومتر پیرامون ساختگاه سد مسجدین در این مطالعه مورد بررسی واقع شدهاند. نتایج حاصل از برآورد پارامترهای لرزهخیزی همچنین موقعیت و پراکندگی زمین لرزهها نشان میدهد که در گستره نزدیک به ساختگاه سد، تراکم و تعداد زمینلرزهها در مقایسه با نواحی اطراف آن کمتر است . روش کیکجو- سلوول کاربرد بیشتری در برآورد پارامترهای لرزه ای نسبت به روش گوتنبرگ – ریشتر دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.