مقاله ارزیابی پایداری و کآرایی حرارتی آنتی اکسیدان عصاره سبوس برنج ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی پایداری و کآرایی حرارتی آنتی اکسیدان عصاره سبوس برنج ایرانی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی پایداری و کآرایی حرارتی آنتی اکسیدان عصاره سبوس برنج ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی پایداری و کآرایی حرارتی آنتی اکسیدان عصاره سبوس برنج ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی پایداری و کآرایی حرارتی آنتی اکسیدان عصاره سبوس برنج ایرانی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

سبوس برنج یکی از مهمترین فراورده های جانبی تولید برنج می باشد پلی فنلهای موجود درعصاره سبوس برنج گروهی از انتی اکسیدانهای طبیعی هستند که از مهمترین آنها اریزانول می باشد که فعالیت آنتی اکسیدانی نسبت به آلفاتوکوفرول درممانعت از اکسیداسیون ۶ برابر است تجزیه و تحلیل آماری برپایه طرح کاملا تصادفی و مقایسه میانگین ها با ازمون دانکن درسطح احتمال ۰۱ / ۰ ( p<0.01 با استفاده از نرم افزار SPSS16 انجام شد و آزمونهای ۳ بار تکرار گردید دراین پژوهش استخراج عصاره آنتیا کسیدانی سبوس برنج توسط حلال متانول انجام گرفت و مقاومت حرارتی آنتی اکسیدان سبوس برنج درمقایسه با آنتی اکسیدان BHT توسط روش رنسیمت در دمای ۱۰۰ و ۱۲۰ و ۱۴۰ درجه مورد مطالعه قرارگرفت اندازه گیری اندیس پراکسید به روش تیوسولفات طی عملیات حرارتی در ۱۸۰ درجه انجام گرفت بیشترین میزان pf20 عصاره سبوس برنج و BHT به ترتیب ۲/۱۶ و ۱/۲۸ و خصوصیات حملی آن ۰/۵۶۳ و ۰/۵۳۱ بود و روند تغییرات عدد پراکسید درنمونه ها خطی گزارش گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.