مقاله وضعیت میکروبی بستنی های سنتی در شهرستان بجنورد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله وضعیت میکروبی بستنی های سنتی در شهرستان بجنورد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله وضعیت میکروبی بستنی های سنتی در شهرستان بجنورد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله وضعیت میکروبی بستنی های سنتی در شهرستان بجنورد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله وضعیت میکروبی بستنی های سنتی در شهرستان بجنورد :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

بستنی به دلیل داشتن ویژگیهای خاص محیط مناسبی برای رشد و انتقال عوامل میکروبی ایجاد کننده ی عفونت یا مسمومیت غذایی به مصرف کنندگان می باشد این مطالعه با هدف ارزیابی کیفیت باکتریولوژیک بستری های غیرپاستوریزه عرضه شده درشهر بجنورد انجام گردید دراین مطالعه ۴۰ نمونه بستنی سنتی طی ۴ ماه نخست سال ۹۰ جمع آوری گردید و مطابق استانداردهای ملی ایران مورد آزمایش قرارگرفت در۶۰/۵ درصد از نمونه ها شمارش کلی میکروبی بالاتر از حد مجاز استاندارد ملی ایران بود میانگین شمارش کلی ۶/۲×۱۰۶ درهرگ رم بدست آمد اشریشیاکلی از ۳۲/۵ و استافیلوکوکوس اورئوس از ۱۷/۵ درصد نمونه ها جدا شد درهیچ یک از نمونه ها آلودگی به سالمونلا مشاهده نشد. به منظور کاهش آلودگی های موجود بهبود شاخصهای بهداشتی درمراکز تهیه و عرضه از طریق افزایش نظارت براین مراکز و افزایش آگاهی تهیه کنندگان ضروریست .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.