مقاله بهینه سازی پارامترهای موثر در تولید اسلایس گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی پارامترهای موثر در تولید اسلایس گوجه فرنگی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی پارامترهای موثر در تولید اسلایس گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی پارامترهای موثر در تولید اسلایس گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی پارامترهای موثر در تولید اسلایس گوجه فرنگی :

تعداد صفحات:۱۸

چکیده:

اسلایس گوجه فرنگی محصولی است که از خشک کردن گوجه فرنگی تازه به دو روش آفتابی سنتی و صنعتی حاصل می شود محصول تولید به دلیل اینکه جای کمی را میگیرد عمر ماندگاری طولانی دارد و حمل و نقل راحت تر دارد درسالهای اخیر مورد توجه قرارگرفته است این بررسی درقالب طرح کاملا تصادفی به سه تکرار مورد بررسی قرارگرفت تیمارهای مورد بررسی روش خشک کردن آفتابی سنتی و دماهای ۶۰ و ۷۰ درجه می باشد و صفات مورد بررسی دراین طرح رطوبت و بازآبپوشی می ب اشد نتایج این بررسی نشان داد که میزان رطوبت و بازآبپوشی دردمای ۶۰ درجه نسبت به روش افتابی سنتی و دمای ۷۰ درجه اسلایس گوجه فرنگی بهتری را تولید کرده اگرچه این نتایج نشان داد بین دمای ۶۰ درجه با روش آفتابی سنتی و دمایی ۷۰ درجه از لحاظ میزان رطوبت اختلاف معنی داری p<0.05 وجود ندارد ولی بین روش آفتابی سنتی و دمای ۷۰ درجه اختلاف معنادار p<0.05 مشاهده شد. از نظر ارزیابی کیفی نیز مشاهده شد که پذیرش رنگ عطر طعم ظاهر در دمای ۶۰ دره بهتر بوده لذا بهترین دما جهت تولید اسلایس گوجه فرنگی دمای ۶۰ درجه بدست امد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.