مقاله صمغ های ترشحی: امولسیفایر، پایدارکننده و عملگر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله صمغ های ترشحی: امولسیفایر، پایدارکننده و عملگر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله صمغ های ترشحی: امولسیفایر، پایدارکننده و عملگر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله صمغ های ترشحی: امولسیفایر، پایدارکننده و عملگر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله صمغ های ترشحی: امولسیفایر، پایدارکننده و عملگر :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

صمغهای ترشحی از قدیمی ترین صمغها به شمار می روند زیرا به آسانی دردسترس بشر بودند و هنوز هم به عنوان صمغ طبیعی درصنعت کاربرد دارد صمغ عربی اصلی ترین صمغ این دسته است و خواص کاربردی ویژه ای از جمله تشکیل امولسیون فیبر تغذیه ای پریبیوتیک و ج ایگزین چربی را در مواد غذایی داراست همچنین دارای خواص انتی اکسیدانی و ضد میکروبی است صمغ کتیرا صمغ زدو و صمغ گاتی نیز خواص امولسیفایری و پایدارکنندگی دارند این صمغها هیدروکلوئیدهای جاذب محسوب میشوند که به واسطه نیروی الکترواستاتیک توانایی واکنش با ذرات کلوئیدی باردار را داشته وجذب سطح این پلیمرها می گردند تحقیقات نشان میدهد که قابلیت تشکیل و پایداری امولسیون توسط صمغ وابسته به فعالیت سطحی مولکولآن و تغییر خصوصیات رئولوژی محلول است ایران توانایی تولید صمغهای طبیعی گیاهی را داراست .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.