مقاله بررسی اثر میکروارگانیسم های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر ویژگی های ارگانولپتیکی ماست چکیده سین بیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر میکروارگانیسم های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر ویژگی های ارگانولپتیکی ماست چکیده سین بیوتیک دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر میکروارگانیسم های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر ویژگی های ارگانولپتیکی ماست چکیده سین بیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر میکروارگانیسم های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر ویژگی های ارگانولپتیکی ماست چکیده سین بیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر میکروارگانیسم های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر ویژگی های ارگانولپتیکی ماست چکیده سین بیوتیک :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

شیر و فراورده های تخمیری آن با داشتن ویژگی های تغذیه ایی و تکنولوژیکی خاص، به عنوان حاملان باکتری های پروبیوتیک، امروزه هدف تحقیق و توجه بسیار واقع شده اند. جهت تولید یک فراورده پروبیوتیک مناسب با پایه شیرکه علاوه بر لزوم بقای میکروارگانیسم پروبیوتیک ها طی دوره نگهداری مطلوبیت حسی فراورده از دیدگاه مصرف کننده نیز اهمیت فراوانی دارد. در این پژوهش به منظور تولید ماست تغلیظ شده سین بیوتیک ترکیبات پری بیوتیک )اینولین و الیگو فروکتوز( در سه سطح ) ۰ , ۱/۵و۳% در مرحله افزودن سایر ترکیبات پودری به شیر اضافه شدند. عوامل پروبیوتیک لاکتو باسیلوساسیدوفیلوس LA-5بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ۱۲ Bb- نیز در سه سطح ) ۱/ ۰ ۰/۳ و ۰/۵% همزمان با افزودن باکتری های سنتی ماست تلقیح شد. به منظور ارزیابی ویژگی های ارگانولپتیکی نمونه های تولید شده توسط ۰ پانلیست آموزش دیده مورد ارزیابی ارگانولپتیکی)طعم، بو و بافت( قرار گرفتند. نتایج تست پانل نشان دادند که نمونه های تلقیح شده با با باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس امتیاز بالاتری نسبت به نمونه های تلقیح شده با باکتری پروبیوتیک بیفیدو باکتریوم بیفیدوم کسب نمودند. بهترین نمونه مربوط به فرمولاسیون ۳% اینولین ۱/۵% الیگوفروکتوز و سطح تلقیح ۰/۱% لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس گزارش شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.