مقاله تعیین محتوای فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گل رازک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
33 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین محتوای فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گل رازک دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین محتوای فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گل رازک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین محتوای فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گل رازک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین محتوای فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گل رازک :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

گلهای خشک شده رازک (Humulus lupulus L با استفاد هاز اتانول ۵۰% بروش غوطه وری درشرکت گیاه – اسانس گرگان عصاره گیری شدند تمام عصاره به دست آمده جهت تعیین محتوای فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی مورد ارزیابی قرارگرفت پتانسیل آنتیاکسیدانی با استفاده از روشهای آزمایشگاهی زیر تعیین شد شامل قدرت احیای یون آهن سه ظرفیتی ظرفیت آنتی اکسیدانی کل و فعالیت به دام انداختن رادیکالهای DPPH براساس نتایج بدست آمده گلهای رازک به عنوان یکمنبع آنتی اکسیدان طبیعی شناخته شدند و فعالیت آنتی اکسیدانی آنها تایید شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.