مقاله تعیین محتوای فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گل رازک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین محتوای فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گل رازک دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین محتوای فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گل رازک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین محتوای فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گل رازک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین محتوای فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گل رازک :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
گلهای خشک شده رازک (Humulus lupulus L با استفاد هاز اتانول ۵۰% بروش غوطه وری درشرکت گیاه – اسانس گرگان عصاره گیری شدند تمام عصاره به دست آمده جهت تعیین محتوای فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی مورد ارزیابی قرارگرفت پتانسیل آنتیاکسیدانی با استفاده از روشهای آزمایشگاهی زیر تعیین شد شامل قدرت احیای یون آهن سه ظرفیتی ظرفیت آنتی اکسیدانی کل و فعالیت به دام انداختن رادیکالهای DPPH براساس نتایج بدست آمده گلهای رازک به عنوان یکمنبع آنتی اکسیدان طبیعی شناخته شدند و فعالیت آنتی اکسیدانی آنها تایید شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.