مقاله پروتئیناز قلیایی شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پروتئیناز قلیایی شیر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پروتئیناز قلیایی شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پروتئیناز قلیایی شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پروتئیناز قلیایی شیر :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

آنزیم های پروتئولیتیک درشیر از دو منشا میباشند یا بطور طبیعی درشیر حضور دارد یا از طریق آنزیم های تولیدشده توسط باکتریهای وارد شیر می شود مهمترین پروتئیناز طبیعی شیر پروتئیناز قلیایی شیر MAP می باشد این پروتئیناز حداکثرفعالیت را در PH 7/5 , 37درجه سانتی گراد و در۸۰ درجه سانتیگرادبه مدت ۱۰ دقیقه غیرفعال می شود MAP سبب هیدرولیز پروتئین های شیر می گردد و پپتیدهای مختلفی درشیر تولید می شود فاکتورهایی ماننددوره شیردهی سن گاو ورم پستان تیمار حرارتی ودمای نگهداری برفعالیت پلاسمین موثر است MAP بهعلت این که برروی ویسکوزیته نیتروژن محلول مقاومت الکلی و حرارتی شیر اثر میگذارد درصنایع لبنی بویژه در پنیرسازی که سبب تغییر درخصوصیات پنیرسازی می گردد و همچنین درشیر UHT که باعث ژله شدن ان میشود دارای اهمیت ویژه ای است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.