مقاله تاثیر نمک های امولسیون کننده بر زمان تشکیل لخته شیر توسط آنزیم مایه پنیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر نمک های امولسیون کننده بر زمان تشکیل لخته شیر توسط آنزیم مایه پنیر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نمک های امولسیون کننده بر زمان تشکیل لخته شیر توسط آنزیم مایه پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نمک های امولسیون کننده بر زمان تشکیل لخته شیر توسط آنزیم مایه پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نمک های امولسیون کننده بر زمان تشکیل لخته شیر توسط آنزیم مایه پنیر :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

هدف این پژوهش بررسی غلظت های مختلف نمکهای امولسیون کننده تتراسدیم پیزوفسفات TSPP و تری سدیم سیترات TSC برزمان انعقاد شیر توسط رنت می باشد بدین منظور نمونه های شیر بی چربی بازساخته با غلظت های ۲ تا ۱۰ میلی مولار ازنمک های فوق تهیه گردید و آزمونهای کدورت سنجی و هدایت الکتریکی انجام گرفتن د پس از افزودن رنت زمان تشکیل لخته ها بطور ظاهری تعیین شد TSPP ٍ TSC سبب به تاخیر انداختن زمان تشکیل لخته کاهش کدورت و افزایش هدایت الکتریکی نمونه ها بطور معنی داری شدند. اگرچه در نمونه های حاوی TSPP به دلیل برقراری پیوند عرضی کلسیم پلی فسفات درغلظت های ۶و۴و۸ میلی مولار زمان تشکیل لخته کمتر از غلظت های ۲و۱۰ میلی مولار بود نتایج فوق تاثیر پلهای کلسیم فسفات و برهمکنش الکترواستاتیکی درتشکل لخته بوسیله رنت را تایید می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.