مقاله بررسی میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ارقام پسته(Pistachio vera L.) دامغان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ارقام پسته(Pistachio vera L.) دامغان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ارقام پسته(Pistachio vera L.) دامغان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ارقام پسته(Pistachio vera L.) دامغان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ارقام پسته(Pistachio vera L.) دامغان :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
مهمترین ارقام تجاری پسته دامغان شامل : اکبری، کله قوچی، خنجری، عباسعلی و شاه پسند از ایستگاه تحقیقات پسته دامغان تهیه گردید. روغن پسته با استفاده از حلال ان هگزان استخراج و ترکیب کمی و کیفی اسیدهای چرب توسط دستگاه گاز کروماتوگراف تعیین گردید. نتایج نشان داد که مقدار چربی در ارقام پسته در محدوده% ۶۴۷/۶۰– ۴۸۶/۵۲ بود. ترکیب اسیدهای چرب مشخص شده در روغن ارقام پسته به ترتیب شامل : میریستیک(%۱۰۸۰/۰ – ۰۸۱۰/۰)، پالمیتیک( %۱۰۷۵۰/۱۱- ۲۲۷۵/۱۰)، پالمیتولئیک( % ۰۱۸۰/۱- ۸۱۷۵/۰)، استئاریک(%۲۷۰۰/۱- ۱۰۱۰/۱)، اولئیک(%۲۴۳۵/۵۵- ۹۶۱۵/۴۸)، لینولئیک( %۸۸۴۰/۳۶-۴۸۲۰/۳۰)، لینولنیک(% ۸۴۰۵/۰- ۳۵۹۰/۰)، آراشیدیک( %۶۳۰۰/۰- ۳۸۵۵/۰) بود. از نظر اسیدهای چرب غیراشباع تفاوت آماری معنی داری( ۰۵/0P< ) در بین ارقام وجود داشت. اسید اولئیک عمده ترین اسید چرب تک غیر اشباع و اسید لینولئیک عمده ترین اسید چرب چند غیر اشباع در روغن پسته بود. نسبت اسیدهای چرب غیراشباع به اشباع در محدوده ۴/۷- ۷/۶ بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.