مقاله بررسی اثر دما و نوع کشت پروبیوتیک بر خواص حسی و جمعیت بیفیدوباکتریها در ماست سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر دما و نوع کشت پروبیوتیک بر خواص حسی و جمعیت بیفیدوباکتریها در ماست سویا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر دما و نوع کشت پروبیوتیک بر خواص حسی و جمعیت بیفیدوباکتریها در ماست سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر دما و نوع کشت پروبیوتیک بر خواص حسی و جمعیت بیفیدوباکتریها در ماست سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر دما و نوع کشت پروبیوتیک بر خواص حسی و جمعیت بیفیدوباکتریها در ماست سویا :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
استفاده از سویا درغذا توجه زیادی از طرف صنعت غذا و مصرف کننده ها به خود معطوف داشته است از طرف دیگر مکملسازی کشت ماست سنتی با گونه های بیفیدوباکتریوم ارزش درمانی ماست را افزایش داده و آن را به یک غذای درمانگر عملگرا تبدیل می کند هدف دراین پژوهش تهیه ماستی با بالاترین ارزیابی حسی و جمعیت بیفیدوباکتریها بوده است دراین مطالعه اثر متغیرهای نوع کشت پروبیوتیک Bifidobacteriumlactis B-، ۱۲ و Bifidobacterium lactis B-94 و مخلوط Bifidobacteriumlactis B-، ۱۲ و Bifidobacterium lactis B-94 و دمای گرمخانه گذاری ۳۰ درجه و ۴۰ درجه برروی خواص حسی و جمعیت بیفیدوباکتریها درماست پروبیوتیک سویا مورد بررسی قرارگرفت نتایج نشان داد که ماست حاوی Bifidobacteriumlactis B-، ۱۲ دمای گرمخانه گذاری ۴۰ درجه بالاترین ارزیابی حسی و ماست حاوی Bifidobacteriumlactis B-، ۱۲ دمای گرمخانه گذاری ۳۷ درجه بالاترین جمعیت بیفیدباکتریها را داشته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.