مقاله بررسی اثر فراسودمندی بزرک و خرفه در تولید نان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر فراسودمندی بزرک و خرفه در تولید نان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر فراسودمندی بزرک و خرفه در تولید نان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فراسودمندی بزرک و خرفه در تولید نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر فراسودمندی بزرک و خرفه در تولید نان :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
خرفه و بزرک با داشتن مواد مغذی اثرات سودمندی درسلامتی بدن دارند دراین پژوهش اثرات افزودن پودرخرفه بزرک و مخلوط آنها به تنهایی درمقادیر ۵و۱۰و۱۵و۲۰ درصد به اردگندم برویژگیهای حسی نان روغنی و ویژگیهای شیمیایی نمونه های آرد و نان غنی شده مانند درصد روغن اسید لینولنیک توکوفرول ها و عدد پروکسید مورد بررسی قرارگرفت با توجه به نتایج با افزایش درصد پودر دانه ها درصد روغن و اسید لینولنیک نمونه های آرد و نان افزایش یافته و بیشترین مقدار آنها در نمونه های آرد و نان ۲۰% بزرک به دست آمد افزودن پودر دانه باعث ایجاد تغییر معنی دار در مقادیر عدد پروکسید نمونه های آرد و نان شد و بیشترین مقدار توکوفرول درروغن نمونه های شاهد و ۲۰% خرفه به دست آمد درمورد ویژگی های حسی یبشترین امتیاز نمره ی نهایی مربوط به نمونه های ۱۰% خرفه و ۵% بزرک بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.