مقاله تحلیل پایداری مغار ذخیره سازی نفت با استفاده از نرم افزارPhase2 مطالعه موردی: (سازند آسماری در بوشهر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل پایداری مغار ذخیره سازی نفت با استفاده از نرم افزارPhase2 مطالعه موردی: (سازند آسماری در بوشهر) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل پایداری مغار ذخیره سازی نفت با استفاده از نرم افزارPhase2 مطالعه موردی: (سازند آسماری در بوشهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل پایداری مغار ذخیره سازی نفت با استفاده از نرم افزارPhase2 مطالعه موردی: (سازند آسماری در بوشهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل پایداری مغار ذخیره سازی نفت با استفاده از نرم افزارPhase2 مطالعه موردی: (سازند آسماری در بوشهر) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

امروزه استفاده از فضاهای بزرگ زیرزمینی برای ذخیره سازی مواد هیدروکربوری در جهان متداول است. در ایران، باتوجه به موقعیت استراتژیک آن در جهان و منطقه، توجه به این فضاها، یک نیاز محسوب می شود. با توجه به کاربریحساس و ویژه این فضاها، تحلیل پایداری و اطمینان از ایمنی مغار، اهمیت بسزایی دارد. در این تحقیق به امکان سنجی حفرو بررسی پایداری مغار در سازند آسماری، در محدوده شهرستان بوشهر در حالت خالی از سیال پرداخته شده است . بدین منظور مغزه هایی با قطر mm 54 از توده سنگ منطقه تهیه شد و در آزمایشگاه، جهت تعیین مشخصات مکانیکی سنگ، مورد آزمایش های استاندارد تک محوره، سه محوره و صوت قرار گرفت. نتایج آزمایش ها به همراه استفاده از روابط تجربی وهمچنین استفاده از نرم افزار Roclab مشخصات مکانیکی توده سنگ مغار را بدست داد. سپس با استفاده از نر م افزار Phase2 به تحلیل پایداری مغار با ابعاد پیشنهادی ۳۰ × ۱۸ متر و با روش حفاری پله ای در ۴ مرحله پرداخته شد کهبررسی ها، حاکی از پایداری مغار بود. در ادامه پایداری مغار توسط روش های تجربی ساکورایی و ونیمی نیز بررسی شد کهنتایج این روش ها نیز، پایداری مغار را نشان داد. در انتها با توجه به قانون اطفاء حریق، حداقل فاصله مجاز برای ۲مغارمجاور با ابعاد مشابه ابعاد پیشنهادی، در این تشکیلات از یکدیگر ۲۸ تا ۳۰ متر ارزیابی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.