مقاله اثر روش های مختلف استحصال و فرآوری آب انار بر روی خصوصیات رنگی، کیفی و ویژگی های فراسودمند آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر روش های مختلف استحصال و فرآوری آب انار بر روی خصوصیات رنگی، کیفی و ویژگی های فراسودمند آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر روش های مختلف استحصال و فرآوری آب انار بر روی خصوصیات رنگی، کیفی و ویژگی های فراسودمند آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر روش های مختلف استحصال و فرآوری آب انار بر روی خصوصیات رنگی، کیفی و ویژگی های فراسودمند آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر روش های مختلف استحصال و فرآوری آب انار بر روی خصوصیات رنگی، کیفی و ویژگی های فراسودمند آن :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

آب انار به واسطه داشتن ترکیبات فنولیک فراوان دارای خواص آنتی اکسیدانی و درمانی فراوانی است، علاوه بر آن محتوی انواع آنتوسیانین بوده و از آن در تهیه ی انواع آب میو هها، نوشابه ها و محصولات آرایشی- بهداشتی استفاده میشود. حفظ رنگ وخصوصیات رنگی از طرفی و شفافیت، پایداری، میزان تلخی و طعم گس آن از طرف دیگر، از جمله ویژگ یهای اساسی در تولید آب اناربوده و پارامترهایی مؤثر در انتخاب روش های شفاف سازی شامل انواع روش های شیمیایی، فیزیکی، آنزیمی و یا انواع فیلتراسیون های غشایی و نیز انواع روش های فرآوری آن شامل خشک کردن، تخمیر، تغلیظ، پاستوریزاسیون و نیز فرایند های غیرحرارتی مانند استفاده از اشعه ماورائ بنفش جهت افزایش مدت زمان نگهداری آب انار میباشند. فرآوری آب انار این محصول را دچار دگرگون یهایی میکند. این مقاله به ارائه اطلاعات از جدید ترین یافته ها در ارتباط با اثرات انواع روش های شفاف سازی وفرآوری آب انار بر خصوصیات رنگی، شفافیت، طعم و ویژگی های فراسودمند آن میپردازد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.