مقاله تاثیر جیرههای غذایی تنظیم شده براساس نوع اسیدآمینه خوراک با سطوح مختلف متیونین بر افزایش وزن بدن جوجه های گوشتی نر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر جیرههای غذایی تنظیم شده براساس نوع اسیدآمینه خوراک با سطوح مختلف متیونین بر افزایش وزن بدن جوجه های گوشتی نر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر جیرههای غذایی تنظیم شده براساس نوع اسیدآمینه خوراک با سطوح مختلف متیونین بر افزایش وزن بدن جوجه های گوشتی نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر جیرههای غذایی تنظیم شده براساس نوع اسیدآمینه خوراک با سطوح مختلف متیونین بر افزایش وزن بدن جوجه های گوشتی نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر جیرههای غذایی تنظیم شده براساس نوع اسیدآمینه خوراک با سطوح مختلف متیونین بر افزایش وزن بدن جوجه های گوشتی نر :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

پروتیین یکی از مهمترین منابع در تغذیه جوجه های گوشتی محسوب می شود و نقش تعیین کننده ای در تولید را به خود اختصاص میدهد. به دلیل کاهش هزینه و کمبود پروتیین در منابع مختلف حیوانی و گیاهی سعی می شود از اسید های آمینه یا مکملها در تغذیه و جیرههای طیور استفاده شود. لذا آزمایشی به منظور تعیین اثرات اسیدآمینه کل و قابل هضم خوراک و سطوح مختلف احتیاجات اسیدآمینه متیونین بر افزایش وزن بدن جوجه های گوشتی نر سویه آرین در قالب طرح کاملاً تصادفی شامل ۶ تیمار، ۶ تکرار و به روش فاکتوریل ۳×۲ ( فاکتور اول، شامل ۲ سطح اسید آمینه کل و قابل هضم خوراک مصرفی و فاکتور دوم ۳ سطح، اسیدآمینه متیونین) انجام شد. بر اساس این آزمایش در دوره های ۰ تا ۲۱ و ۰ تا ۴۲ روزگی قابلیت هضم اسیدهای آمینه و افزایش ۱۰ درصدی متیونین بیش از توصیه ( ۱۹۹۴ ، NRC) بر مقدار خوراک مصرفی روی افزایش وزن بدن تاثیر معنی داری داشت، ولی این تاثیر در دوره ۲۱ تا ۴۲ روزگی معنی دار نبود . نتایج این آزمایش نشان می دهد با توجه به ترکیب جیره غذایی که با کنجاله سویا و ذرت تنظیم شده است استفاده از شیوه جیره نویسی با اسید آمینه قابل هضم و افزایش ۱۰ درصدی احتیاجات متیونین بیشتر از توصیه (۱۹۹۴،NRC) می تواند باعث افزایش وزن بدن و در نهایت تولید شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.