مقاله اثرسطوح مختلف ضایعات کنجد درجیره دوره رشد ۲۱-۴۲روزگی جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرسطوح مختلف ضایعات کنجد درجیره دوره رشد ۲۱-۴۲روزگی جوجه های گوشتی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرسطوح مختلف ضایعات کنجد درجیره دوره رشد ۲۱-۴۲روزگی جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرسطوح مختلف ضایعات کنجد درجیره دوره رشد ۲۱-۴۲روزگی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرسطوح مختلف ضایعات کنجد درجیره دوره رشد ۲۱-۴۲روزگی جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
به منظور برسی اثرسطوح مختلف ضایعات کنجد درجیره دوره رشد ۲۱-۴۲روزگی جوجه های گوشتی ازتعداد۲۸۴قطعه جوجه گوشتی راس ۳۰۸ استفاده گردید دردوره رشد ازچهارسطح جایگزینی ضایعات کنجد صفرو۱۵و۲۰و۲۵ استفاده شد مبنای این آزمایش فاکتوریل ۲×۴ و ۴تکرار درقالب طرح کاملا تصادفی بود نتایج نشان داد مصرف خوراک درتیمارهای دارای جیره حاوی ۱۵و۲۰درصد ضایعات کنجد موجب افزایش مصرف خوراک به طورمعنی دار گردید )P<0/05 افزایش وزن روزانه و پایانی بین تیمارهای مختلف معنی دار نبود )P<0/05 وزن لاشه به عنوان یک متغیر اندازه گیری شده تحت تاثیر مصرف کنجد قرار داشت و با مصرف سطوح بالاتر کنجد کاهش معنی داری یافت. درجمع بندی نهایی به نظر میرسد استفاده ازضایعات کنجد دردوره رشد جوجه های گوشتی تا سطح ۱۵درصد اثرات معنی داری برشد و افزایش وزن و کاهش ضریب تبدیل جوجه ها ندارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.