مقاله تأثیر تیمار کیتوسان بر فعالیت میکروبی و حفظ کیفیت پس از برداشت آریلهای انار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر تیمار کیتوسان بر فعالیت میکروبی و حفظ کیفیت پس از برداشت آریلهای انار دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر تیمار کیتوسان بر فعالیت میکروبی و حفظ کیفیت پس از برداشت آریلهای انار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تیمار کیتوسان بر فعالیت میکروبی و حفظ کیفیت پس از برداشت آریلهای انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر تیمار کیتوسان بر فعالیت میکروبی و حفظ کیفیت پس از برداشت آریلهای انار :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
تأثیرات پوشش کیتوسان بر کنترل بیماریهای قارچی روی آریلهای انار و همچنین حفظ کیفیت آنها آزمایشی به صورت طرح کاملاً تصادفی با ۴ تکرار بررسی شدند. بدین منظور آریلهای انار در محلول کیتوسان به مدت ۵ دقیقه غوطه ور شدند و بعد از بسته بندی در سردخانه طی مدت سه هفته نگهداری شدند. نتایج نشان داد که تیمار کیتوسان به طور معنیداری بیماریهای قارچی را کاهش داد و همزمان pH را به طور معنیداری افزایش داد اما هیچ گونه تأثیر معنیداری روی میوه های تیمار شده و شاهد از لحاظ میزان مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون و میزان آنتوسیانین نداشت. در کل میوههای تیمار شده با کیتوسان بهترین ظاهر از نظر کیفیت و آلودگیهای قارچی را نشان دادند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.