مقاله ارزیابی جوانه زنی ژنوتیپ های گندم در سطوح مختلف شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی جوانه زنی ژنوتیپ های گندم در سطوح مختلف شوری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی جوانه زنی ژنوتیپ های گندم در سطوح مختلف شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی جوانه زنی ژنوتیپ های گندم در سطوح مختلف شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی جوانه زنی ژنوتیپ های گندم در سطوح مختلف شوری :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثر تنش شوری بر جوانه زنی ژنوتیپ های مختلف گندم، آزمایشی در قالب طرح آماری بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در محیط انکوباتور انجام شد. تیمارهای تنش شوری شامل سه سطح شوری ۸ و ۱۱ و ۱۴ دسی زیمنس بر متر بود که با استفاده از املاح کلروسدیم و کلرو کلسیم به نسبت مولی ۱ : ۲ تهیه و بر روی ۲۲ ژنوتیپ گندم اعمال شد. نتایج نشان داد که به طور کلی درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی بذرها با افزایش تنش شوری رابطه معکوس داشت و در شوری های مختلف ژنوتیپ های گندم از نظر سرعت جوانه زنی و درصد نهایی جوانه زنی تفاوت های چشمگیری داشتند. همچنین د رهر ژنوتیپ افزایش تنش شوری، سرعت و درصد نهایی جوانه زنی را کم کرد. در شوری آب ۱۴ دسی زیمنس بر متر لاین ۴۲۱۱ و رقم M.V.17 با ۱۰۰ و ۹۸/۳ درصد بالاترین و رقم فلات با ۴۳/۳۳ درصد کمترین مقدار را دارا بودند. همچنین بیشترین سرعت جوانه زنی در تیمار ۱۴ دسی زیمنس بر متر را ژنوتیپ های ۴۲۱۱ و M.V..17 به ترتیب ۴/۳۳ و ۴/۱۲ جوانه زنی در روز و کمترین سرعت جوانه زنی را رقم های بزوستایا و سایونز داشتند که به ترتیب برابر با ۱/۰۶ و ۱/۴۲ جوانه در روز بود. با در نظر گرفتن دو عامل درصد و سرعت جوانه زنی لاین ۴۲۱۱ و M.V.17 ژنوتیپ های برتر ین مطالعه می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.