مقاله اندازه گیری نگهدارنده های موجود در نوشیدنی ها با استفاده از روش کروماتوگرافی مایعی پس از تغلیظ با نانو ذرات مغناطیسی آهن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری نگهدارنده های موجود در نوشیدنی ها با استفاده از روش کروماتوگرافی مایعی پس از تغلیظ با نانو ذرات مغناطیسی آهن دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری نگهدارنده های موجود در نوشیدنی ها با استفاده از روش کروماتوگرافی مایعی پس از تغلیظ با نانو ذرات مغناطیسی آهن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری نگهدارنده های موجود در نوشیدنی ها با استفاده از روش کروماتوگرافی مایعی پس از تغلیظ با نانو ذرات مغناطیسی آهن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری نگهدارنده های موجود در نوشیدنی ها با استفاده از روش کروماتوگرافی مایعی پس از تغلیظ با نانو ذرات مغناطیسی آهن :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

در سالهالهای اخیر نگرانی در باره ی ایمنی غذاها و افزودنی های آنها افزایش پیدا کرده است. نگهدارنده ها مواد شیمیایی طبیعی یا مصنوعی هستند که از فساد ناشی از رشد میکروبها و یا فساد ناشی از تغییرات شیمیایی در مواد غذایی محافظت می کنند. در حال حاضر موادی چون بنزوییک اسید، سوربیک اسید و نگهدارنده های دیگری از قبیل پارابن ها، بی فنیل ها و سولفیت ها استفاده می شوند. استفاده بیش از اندازه از این افزودنی ها غیر مجاز بوده و توسط مؤسسات نظارتی پیگیری می شود. علیرغم پیشرفت های گسترده در خصوص شناسایی کمی و کیفی افزودنی ها، به واسطه تعدد و تنوع مواد غذایی و گستردگی در افزودنی ها، توسعه روش های تجزیه ای جامع و همه جانبه کماکان مورد نیاز و توجه جدی دستگاه های نظارتی و دغدغه شیمی دان ها است [۶-۱].

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.