مقاله بررسی اثرات پلی آمین ها ایزو پروپیل استر تو، فور- دی نفتالین استامید بر عملکرد وخصوصیات کیفی و کیفی خرمای کبکاب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات پلی آمین ها ایزو پروپیل استر تو، فور- دی نفتالین استامید بر عملکرد وخصوصیات کیفی و کیفی خرمای کبکاب دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات پلی آمین ها ایزو پروپیل استر تو، فور- دی نفتالین استامید بر عملکرد وخصوصیات کیفی و کیفی خرمای کبکاب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات پلی آمین ها ایزو پروپیل استر تو، فور- دی نفتالین استامید بر عملکرد وخصوصیات کیفی و کیفی خرمای کبکاب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات پلی آمین ها ایزو پروپیل استر تو، فور- دی نفتالین استامید بر عملکرد وخصوصیات کیفی و کیفی خرمای کبکاب :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

به منظور بررسی اثر پلی آمین ها (پوتریسین و اسپرمیدین), ایزو پروپیل استر تو، فور- دی, نفتالین استامید بر خصوصیات کمی و کیفی خرمای کبکاب این پژوهش در سال ۸۸ و ۸۹ بر درخت خرما با شرایط یکسان در مرکز تحقیقات بوشهر (ایران) انجام گرفت . سه و شش هفته بعد از گرده افشانی خوشه های انتخاب شده بر روی درخت با نفتالین استامید با غلظتهای ( ۰ و ۸۰ و ۱۲۰ میلی گرم در لیتر)، ایزو پروپیل استر تو، فور- دی با غلظتهای ( ۰ و ۱۰ و ۲۰ میلی گرم در لیتر)، پوتریسین و اسپرمیدین با غلظتهای ( ۰ و ۰/۱ و ۱ میلی مولار) محلول پاشی گردید.تیمار ۱۲۰ میلی گرم در لیتر نفتالین استامید قطرمیوه و وزن گوشت را در مرحله خلال و تمار بطور معنی داری افزایش داد. کمترین ریزش (۲/۵ درصد) مربوط به تیمار پوترسین ( ۰/۱ و ۱ میلی مولار) و بیشترین ریزش ( ۴۲/۴ درصد) مربوط به تیمار نفتالین استامید ۱۲۰ میلی گرم در لیتر بود . بیشترین عملکرد ( ۱۰/۸ درصد) نسبت به شا هد مربوط به تیمار اسپرمیدین ۱ میلی مولار بود. کمترین TSS (21/5 درصد) مربوط به تیماراسپرمیدین ۰/۱ میلی مولار و بالاترین TSS مربوط به تیمارشا هد ( ۴۶ درصد) بود . پلی آمین ها رسیدن میوه را ۱۷ روز به تاخیر انداختند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.