مقاله بررسی اثر دما و میزان SiC بعنوان عامل اسفنجی کننده برخواص شیشه های اسفنجی سودالایم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر دما و میزان SiC بعنوان عامل اسفنجی کننده برخواص شیشه های اسفنجی سودالایم دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر دما و میزان SiC بعنوان عامل اسفنجی کننده برخواص شیشه های اسفنجی سودالایم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر دما و میزان SiC بعنوان عامل اسفنجی کننده برخواص شیشه های اسفنجی سودالایم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر دما و میزان SiC بعنوان عامل اسفنجی کننده برخواص شیشه های اسفنجی سودالایم :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
شیشه اسفنجی (فوم شیشهای) یک نوع ماده شیشهای متخلخل با ساختار سلولی و با حبابهای زیاد است که این حباب های ریز در تمامی ساختار گسترش یافته اند. این شیشه ها دارای دانسیته کم، استحکام فشاری وثبات ابعادی بالا هستند . امروزه تمام شیشه های اسفنجی به طور رایج توسط روش پودر تهیه می شوند . در پژوهش حاضر، تأثیر دما و میزان عامل اسفنجی کنندهSiC در ساخت شیشه اسفنجی از ضایعات شیشه سودالایم مورد بررسی قرار گرفته است . به این منظور، ابتدا پودر شیشه سودالایم با اندازه ذرات کمتر از ۶۳ میکرومتر تهیه گردید. پودرSiC با درصدهای ۲ و۴و۶ و ۸ به پودر شیشه افزوده شد. پودرهای حاصل تحت فشار پرس شده و در محدوده ۱۰۵۰- ۷۵۰ درجه سانتی گراد با برنامه پخت ثابتی زینتر گردید . نتایج نشان داد که مخلوط ۹۶ درصد شیشه سودالایم و ۴ درصدSiC با زینتر در دماهای ۸۵۰ و ۹۵۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت شیشه های اسفنجی با تخلخل به ترتیب ۸۹/۹۷و۸۱/۰۸ درصد نتیجه می دهد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.