مقاله Y23V بهبود فعالیت و پایداری یک پروتئاز در حضور حلال های آلی با ایجاد جهش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله Y23V بهبود فعالیت و پایداری یک پروتئاز در حضور حلال های آلی با ایجاد جهش دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Y23V بهبود فعالیت و پایداری یک پروتئاز در حضور حلال های آلی با ایجاد جهش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Y23V بهبود فعالیت و پایداری یک پروتئاز در حضور حلال های آلی با ایجاد جهش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Y23V بهبود فعالیت و پایداری یک پروتئاز در حضور حلال های آلی با ایجاد جهش :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

مقدمه: استفاده از آنزیم ها در حضور حلال های آلی کاربردهای زیادی از جمله تغییر جهت تعادل ترمودینامیکی به سمت سنتز به جای هیدرولیز، سنتز شکل فضایی خاص مورد نیاز در صنایع شیمیایی و دارویی دارد. از طرفی حلال های آلی با جدا کردن مولکول های آب پروتئین، باعث تخریب ساختار سه بعدی و دناتوره شدن پروتئین می شوند. به منظور بررسی اثر افزایش انطباق SVP در آنزیم پروتئاز Y23V هدف: هدف از این پروژه ایجاد جهش یافته پذیری سطح پروتئین با سطح حلال های آلی می باشد. انجام شد و فعالیت پروتئازی با استفاده از هیدرولیز Quick-change روش: جهش زایی هدفدار با استفاده از روش و جهش یافته ها از طریق کاهش جذب در ۳۴۵ نانومتر اندازه گیری شد. فعالیت آنزیمی باقی SVP توسط FAGLA مانده در حضور ۵۰ درصد حلال های آلی به مدت ۱۵ روز مورد بررسی قرار گرفت.و متانول به DMF در حضور حلال های آلی C باعث افزایش ۵۰ Y23V نتیجه: نتایج نشان می دهد که جهش یافته ۲ درصد شده است. فعالیت باقی مانده پس از ۱۵ روز انکوباسیون در حضور حلال های آلی ایزوپروپانول و / میزان ۵پروپانول به ترتیب حدود ۲۲ و ۳۳ درصد افزایش نشان می دهد. علاوه بر این، بهبود فعالیت و پایداری در حضور حلال های آلی هیدروفوب بیشتر از حلال های آلی قطبی گزارش می شود. این نتایج بر این موضوع تاکید می کندکه افزایش انطباق پذیری سطح پروتئین با سطح حلال یکی از مهمترین راهکارها برای افزایش فعالیت و پایداری آنزیم ها در حضور حلال های آلی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.