مقاله ارتباط بین عوامل میکروبیولوژی وشیمیایی بطری های آب معدنی وآب معدنی درون آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط بین عوامل میکروبیولوژی وشیمیایی بطری های آب معدنی وآب معدنی درون آنها دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط بین عوامل میکروبیولوژی وشیمیایی بطری های آب معدنی وآب معدنی درون آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط بین عوامل میکروبیولوژی وشیمیایی بطری های آب معدنی وآب معدنی درون آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط بین عوامل میکروبیولوژی وشیمیایی بطری های آب معدنی وآب معدنی درون آنها :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

ازآنجا که مصرف آب معدنی رو به افزایش است وگاهی اوقات یک ضرورت است نه یک انتخاب ؛بنابراین لازم است بهداشتی بودن آن کنترل گردد.منشا آب معدنی اکثرا آب های زیر زمینی است .آب زیر زمینی یک محیط پایدار دارای تمرکز پایین موادآلی وشرایط محدود برای زیست میکروارگانیسم هاست .میکروارگانیسم ها غالبا باکتری های هتروتروف اند که در حالت خفتگی به سر می برند. در این محیط قارچ ها کم اند؛ اما به هر حال حضور دارند.عمل تصفیه آب اغلب میکروبها را می زداید ( ۲±۹۲)؛ اما مواد الی موجود در آن باقی خواهد ماند.بسته بندی با تغییر شرایط بیولوژیکی امکان رشد وتکثیر انواع مقاوم میکروب ها را فراهم می کند. افزایش دما و اضافه شدن ماده آلی از بطری به درون آب محرک رشد میکروبهاست.با گذشت زمان ومهاجرت ترکیبات آلی (دی بوتیل فتالات)از دیواره بطری به درون آب قارچ ها رشد بیشتری خواهند داشت.آز آنجا که برخی گونه ها سمی اند،یک خطر بالقوه برای سلامت انسان محسوب می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.