مقاله بررسی گزینه های کنترل شوری با استفاده از مدل شبیه سازی کمی – کیفی حوضه آبریز مطالعه موردی : حوضه آبریز آجی چای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی گزینه های کنترل شوری با استفاده از مدل شبیه سازی کمی – کیفی حوضه آبریز مطالعه موردی : حوضه آبریز آجی چای دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی گزینه های کنترل شوری با استفاده از مدل شبیه سازی کمی – کیفی حوضه آبریز مطالعه موردی : حوضه آبریز آجی چای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی گزینه های کنترل شوری با استفاده از مدل شبیه سازی کمی – کیفی حوضه آبریز مطالعه موردی : حوضه آبریز آجی چای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی گزینه های کنترل شوری با استفاده از مدل شبیه سازی کمی – کیفی حوضه آبریز مطالعه موردی : حوضه آبریز آجی چای :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
چنانچه منابع آب موجود در حوضه از کیفیت مطلوبی برخوردار نباشند، می بایست علاوه بر تجزیه و تحلیل های کمی متعارف، تحلیل های کیفی مناسب جهت بررسی امکان بهره برداری از این منابع و یا ارتقا کیفیت آن ها انجام پذیرد. یکی از پارامترهای کیفی آب شوری آن می باشد. یکی از عوامل تاثیر گذار در شور شدن آب رودخانه عمدتا سرشاخه های شور و عبور رودخانه از سازندهای نمکی می باشد. در این مقاله با استفاده از داده های همزمان دبی (Q) و باقی مانده خشک (TDS) مدلی برای توازن جریان و شوری در حوضه آبریز (رودخانه و سرشاخه های آن) تهیه گردیده است. با استفاده از این مدل تاثیر حذف شاخه های شور در کمیت (جریان) و کیفیت (شوری) شاخه اصلی مورد بررسی قرار گرفته است. بر اساس این تحلیل شاخه های کرچای، مرکید و نهند پایانی بیشترین تاثیر رادر کاهش شوری ورودی به مخزن ونیار و شاخه های اوجان چای، سعید آباد و یونجالی چای بیشترین تاثیر را در افزایش شوری این محل داشته اند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.