پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز دارای ۲۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز
توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز
قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز :
اسلاید ۱ :
دلایل استفاده از روش های آنزیمی
¨روش اسیدی DE=55
¨بالاتر ازDE=55 شربت تیره و تلخ می شود
¨امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) .
¨انجام واکنش میلارد و کاراملیزاسیون و تولید هیدروکسی متیل فورفورال که باعث تیره رنگ شدن شربت می شود .
¨افزایش خاکستر شربت طی خنثی سازی
¨نیاز به دستگاه های مقاوم به خوردگی
¨اهمیت استفاده ازآنزیم ها در این است که واکنش های بین ملکولی رخ نداده و در نتیجه تشکیل رنگ و ایجاد مزه تلخ در اثر فراورده های تجزیه ای حاصل از گرما دیده نمی شود .فرایند نسبتاً آرام بوده
اسلاید ۲ :
تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز
¨ آمیلاز اندوآنزیم بوده و اتصالات (۱۴) را در ساختمان نشاسته به صورت تصادفی قطع می کند، از این رو آمیلاز آبگون کننده، مایع کننده، دکسترین کننده نیز می گویند . در نتیجه فعالیت این آنزیم واحدهای۲-۶ تایی ملکول گلوکز تشکیل می شود .
¨ آمیلاز اگزوآنزیم بوده و اتصالات (۱۶) را به صورت یک در میان و انتخابی از طرف انتهای غیر احیا کننده قطع می کند و محصول نهایی آن دکسترین هایی با وزن ملکولی بالا و ۵۰-۶۰% مالتوز است
¨
¨
اسلاید ۳ :
تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز
.۱تهیه شربت نشاسته : در این مرحله مقدار مشخصی نشاسته ذرت رابا آب مخلوط کرده تا شربت نشاسته ذرت با ۸ درصد وزنی حاصل شود.
.۲تعدیل درجه حرارت شربت(گرم کردن شربت):۴۰ دقیقه
.۳مرحله هیدرولیز آنزیماتیکی:
آبگون کردن : استفاده از آمیلاز باسیلوس لیشنی فورمیس
افزودن آنزیم به سوسپانسیون نشاسته ۳۰-۴۰%در دمای c100به مدت۳-۷
DEشربت ۸-۱۵
شیرین کردن :استفاده از مخلوطی از آمیلاز قارچی و گلوکو آمیلاز
DE شربت حاصل ۹۴-۹۷
.۴خالص سازی: شربت توسط زغال فعال رنگبری می شود،برای جلوگیری از واکنش های میلارد پروتئین گیری می شود و برای حذف کاتیون ها از مبدل های یونی استفاده می شود.
.۵ تبخیر
اسلاید ۴ :
زمان هیدرولیز
.۱درصد خلوص آنزیم
.۲ درجه حرارت
.۳غلظت شربت
کیفیت آب
آب اسیدی باعث کاهش قندها وبی رنگی محصول شود
آب سخت روی اواپراتور ها تاثیر گذاشته و
کاهش خروجی
کاهش انتقال حرارت
اسلاید ۵ :
.۱اندونزی ونیجریه ۱۰۰ تن در روز
.۲۶ نمونه خرما و۱ نمونه کاساوا
.۳Hcl,Naoh ph5/7-4/5
.۴aآمیلاز از باسیلوس استئاروترموفیلوس برای آبگون کردن-۱۰۶
.۵گلوکوآمیلاز از اسپرژیلوس نایجر برای قندسازی
ویسکوزیته یکسان
Deبرابر با ذرت
تبدیل نشاسته به الیگوساکاریدها بیشتر از ذرت
اسلاید ۶ :
.۱قنبرزاده، بابک.(۱۳۸۲) مبانی شیمی مواد غذایی. انتشارات آییژ، چاپ اول
۲R, Less & Jackson,EB.(1995).Sugar confectionery and choclate manufacture,23-39
۳H.-D.Belitz W.Grosh P.Schiebrle food chemistry2004 876-877
۴E. Bjackson Sugar confectionary manufacture 1955 132-135
۵Julius Pontoh & Nicholas H. Low , Glucose syrup production from Indonesian palm and cassava starch
۶Wikipedia.com
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.