مقاله مطالعه رفتار تورم – انحلال پذیری swelling-solubility پلیمر طبیعی نشاسته به روش ویسکومتری رقیق سازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه رفتار تورم – انحلال پذیری swelling-solubility پلیمر طبیعی نشاسته به روش ویسکومتری رقیق سازی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه رفتار تورم – انحلال پذیری swelling-solubility پلیمر طبیعی نشاسته به روش ویسکومتری رقیق سازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه رفتار تورم – انحلال پذیری swelling-solubility پلیمر طبیعی نشاسته به روش ویسکومتری رقیق سازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه رفتار تورم – انحلال پذیری swelling-solubility پلیمر طبیعی نشاسته به روش ویسکومتری رقیق سازی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

نشاسته به عنوان پلیمر طبیعی نقش مهمی در تامین منابع غذایی اکثر موجودات زنده دارد امروزه از نشاسته جهت ساخت فیلم ها و قطعات پلیمری زیست تخریب پذیر استفاده می گردد. با این وجود یکی از معضلات موجود برسرراه فراورش و کاربرد نشاسته حساسیت بالای آن به تنش های برشی و حرارت در شرایط اختلاط و فرایندهای شکل دهی می باشد دراین مقاله رفتار تورم و انحلال دو نوع نشاسته گندم و سیب زمینی درمحلولهای قلیایی هیدروکسید سدیم و پتاسیم با غلظت های ۱، ۰۱، ۰۵ مولار با گذشت زمان مورد مطالعه قرار گرفت. بمنظور شناسایی کیفی اجزا مولکولی حل شده گرانولهای نشاسته در محلولهای قلیایی و تعیین کمی جرم مولکولی اجزا ان از روش ویسکومتری محلولهای بسیار رقیق استفاده گردید. مطابق نتایج به دست امده در اغلب موارد محلولهای هیدروکسید سدیم در مقایسه با محلولهای هیدروکسید پتاسیم به میزان بیشتری سبب تورم و انحلال گرانولها گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.