مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی آلو رقم سانتارزا Prunus salicina CV Santa Rosa)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی آلو رقم سانتارزا Prunus salicina CV Santa Rosa) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی آلو رقم سانتارزا Prunus salicina CV Santa Rosa)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی آلو رقم سانتارزا Prunus salicina CV Santa Rosa)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی آلو رقم سانتارزا Prunus salicina CV Santa Rosa) :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

آگاهی از زمان بلوغ از جنبه های مختلف ا ز جمله در تعیین زمان مناسب برداشت حائز اهمیت می باشد . آلوها میوه هایی بسیار فاسد شونده هستند و بر اساس نوع رقم ممکن است که زندگی تجاری بین ۶۲ هفته داشته باشند. بنابراین استفاده از انبار سرد یکی از ابزارهای مهم پس از برداشت برای به تأخیر انداختن تغییراتی ا ست که با رسیدن مرتبط هستند . به منظور بررسی اثر زمان برداشت بر طول مدت انبارداری و ویژگیهای کمی و کیفی آلو رقم سانتارزا آزمایشی به صورت فاکتوریل (فاکتورA با ۳ سطح، روزهای بعد از تمام گل و فاکتور B با ۲ سطح، مدت زمان انبارداری) در قالب طرح بلوک کامل تصادف ی در ۳ تکرار اجرا شد . صفات کمی و کیفی مورد مطالعه در این پژوهش شامل ترکیبات فنولیک، پکتات کلسیم، پکتین PH مواد جامد محلول TSS پتاسیم ، ویتامین ث و وزن میوه در ،( سه زمان برداشت مختلف و هم چنین این صفات در شروع، پایان و در خلال یک دوره ۴۰ روزه انبارداری م ورد بررسی و ارزیابی قرار گرفتند . اندازهگیری ترکیبات فنولیک با استفاده از روش فولین کالتیو و بهوسیله دستگاه اسپکتروفتومتر مدل (UVD-2960 ) انجام شد . نتایج حاصل از این بررسی ها نشان داد، در صورتی که برداشت رقم مورد نظر، ۱۱۵ روز بعد از تمام گل انجام گیر د، می تواند تا ۴۰ روز طول مدت انبارداری را با دمای پایین تحمل کرده وویژگیهای کمی و کیفی خود را حفظ یا بهبود بخشد و هم چنین با افزایش دوره انبارداری میزان ترکیبات فنولیک کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.