مقاله طراحی کنترل کننده فازی -عصبی سیستم قدرت چند ماشینه بر مبنای کنترل تطبیقی و مقایسه آن با کنترل کننده های کلاسیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی کنترل کننده فازی -عصبی سیستم قدرت چند ماشینه بر مبنای کنترل تطبیقی و مقایسه آن با کنترل کننده های کلاسیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی کنترل کننده فازی -عصبی سیستم قدرت چند ماشینه بر مبنای کنترل تطبیقی و مقایسه آن با کنترل کننده های کلاسیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی کنترل کننده فازی -عصبی سیستم قدرت چند ماشینه بر مبنای کنترل تطبیقی و مقایسه آن با کنترل کننده های کلاسیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی کنترل کننده فازی -عصبی سیستم قدرت چند ماشینه بر مبنای کنترل تطبیقی و مقایسه آن با کنترل کننده های کلاسیک :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

در سیستم های قدرت، همواره اغتشاشات ناخواسته ای به سیستم وارد می شود که موجب ایجاد نوسانات زیادی در آن می شود. اگر این اغتشاشات رها شده و ادامه یابند، موجب ازدست رفتن هماهنگی بین واحدهای مختلف یک نیروگاه ونیروگاه ها با یکدیگر می شود و در نتیجه پایداری سیستم از دست رفته، خسارات زیادی به سیستم قدرت وارد می شود. با توجه به این مشکلات، همواره نیاز به مکانیسمی که بتواند نوسانات را کنترل کرده، آنها را میرا کند و پایداری راتضمین کند، احساس می شود. به همین منظور طی دهه های اخیر پایدارسازهایی طراحی شده اند که می توانند تا حدودی اهداف مورد نیاز را تامین کنند.در این مقاله ابتدا به معرف ی و شبیه سازی انواع پایدارسازهای سیستم قدرت کلاسیک پرداخته، مزایا و معایب آنها را خواهیم گفت. سپس به معرفی پایدارساز های مبتنی بر روش های محاسباتی هوشمند مانند منطق فازی، فازی مقاوم و فازی عصبی تطبیقی خواهیم پرداخت و مزای ای ای ن روش ها را بر روش ها ی کلاس یک برشمرده، نتا یج روش ها ی کلاسیک و هوشمند را با یکدیگر مقایسه خواهیم کرد. سیستم مورد مطالعه در این مقاله، سیستم ۴ ماشینه و ۲ ناحیه ای kundur می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.