مقاله بررسی اثرات دور خردکن، دما و زمان همزدن بر کمیت و کیفیت روغن به دست آمده از زیتون رقم روغنی با استفاده از خردکن چکشی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات دور خردکن، دما و زمان همزدن بر کمیت و کیفیت روغن به دست آمده از زیتون رقم روغنی با استفاده از خردکن چکشی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات دور خردکن، دما و زمان همزدن بر کمیت و کیفیت روغن به دست آمده از زیتون رقم روغنی با استفاده از خردکن چکشی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات دور خردکن، دما و زمان همزدن بر کمیت و کیفیت روغن به دست آمده از زیتون رقم روغنی با استفاده از خردکن چکشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات دور خردکن، دما و زمان همزدن بر کمیت و کیفیت روغن به دست آمده از زیتون رقم روغنی با استفاده از خردکن چکشی :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
فناوری استحصال روغن زیتون میتواند بر کیفیت و کمیت روغن اثر گذار باشد. در این پژوهش روغن به دست آمده از خردکن چکشی در دورهای ۷۲۰ و ۱۴۵۰ دور بر دقیقه، دماهای همزدن ۳۰ ۴۵ و ۶۰ درجه سلسیوس و زمان همزدن ۱۰ ۲۰ و ۳۰ دقیقه از نظر کمی و کیفی مورد مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزایش دما و دور خردکن نسبت به زمان همزدن تأثیر بیشتری بر اسیدیته دارد و تنها عامل تأثیر گذار بر پراکسید دمای واحد همزن می باشد. در مورد پارامترهای کمی، افزایش دما و زمان همزدن منجر به کاهش رطوبت تفاله شده (افزایش کمیت)، هم چنین میزان چربی تفاله نیز با افزایش دور خردکن، افزایش دما و مدت زمان همزدن کاهش یافت (افزایش کمیت). لذا بهتر است برای به دست آوردن روغن با کیفیت بالا، استحصال روغن در دمای ۳۰ درجه سلسیوس و دور ۷۲۰ دور در دقیقه انجام شود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.