مقاله مطالعه پارامترهای ماشینی محصولی موثر بر کوبش زیره سبز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه پارامترهای ماشینی محصولی موثر بر کوبش زیره سبز دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه پارامترهای ماشینی محصولی موثر بر کوبش زیره سبز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه پارامترهای ماشینی محصولی موثر بر کوبش زیره سبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه پارامترهای ماشینی محصولی موثر بر کوبش زیره سبز :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

زیره سبز گیاهی یکساله و یکی از گیاهان زراعی مناسب برای مناطق خشک و نیمه خشک ایران است .برای جلوگیری از ریزش محصول در زمان برداشت، زیره سبز بصورت دو مرحله ای و ابتدا با دست یا داسبرداشت شده و پس از خشک شدن، با چوب دست و یا حرکت چهارپایان و تراکتورهای ک وچک از روی خرمن، عملیات کوبش محصول را انجام می دهند. این روش برداشت موجب صرف وقت و نیروی کار زیاد، از دسترفتن بخشی از محصول بدلیل کوبیدن ناقص، کاهش کیفیت و آلوده شدن محصول می گردد . بنابراین به منظور دستیابی به پارامترهای طراحی خرمنکوب زیره، در این تحقیق اثر تیمارهای رطوبت محصول، نوع تیغه کوبنده،سرعت دورانی استوانه کوبنده، فاصله بین کوبنده و ضدکوبنده و آهنگ تغذیه بر روی درصد وزنی دانه های جداشده، درصد خردشدگی ساقه ها و درصد پودرشدگی محصول مورد مطالعه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که با افزایش رطوبت از ۷ به ۱۳ درصد، درصد وزنی دانه های جدا شده از۹۲/۸۵به ۹۰/۳۹ درصد کاهش می یافت همچنین افزایش رطوبت باعث کاهش معنی دار درصد پودر شدگی محصول از ۱۰/۱۵ به ۷/۵۶ درصد می بشد با افزایش سرعت دورانی استوانه کوبنده از ۷۰۰ به ۹۰۰ دور در دقیقه، درصد وزنی دانه های جدا شده ، خردشدگی ساقه ها و پودرشدگی محصول افزایش می یافت. تیمار نوع تیغه تاثیر معنی داری بر روی درصد وزنی دانه های جداشده نداشت در حالی که درصد خردشدگی ساقه ها و درصد پودرشدگی محصول در تیغه های ساینده کمتر ازنوع سوهانی بود. با توجه به نتایج این تحقیق استفاده از تیغه های ساینده با سرعت دورانی ۹۰۰ دور در دقیقه و وجود رطوبت ۷ درصد برای محصول زیره مناسبترین حالت برای کوبش می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.