مقاله معرفی بهترین ماده پرایمینگ بذردربهبود جوانه زنی و رشدگیاهچه درارقام کلزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی بهترین ماده پرایمینگ بذردربهبود جوانه زنی و رشدگیاهچه درارقام کلزا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی بهترین ماده پرایمینگ بذردربهبود جوانه زنی و رشدگیاهچه درارقام کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی بهترین ماده پرایمینگ بذردربهبود جوانه زنی و رشدگیاهچه درارقام کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی بهترین ماده پرایمینگ بذردربهبود جوانه زنی و رشدگیاهچه درارقام کلزا :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

امروزه استفاده ازتکنیک پرایمینگ بذرجهت سرعت بخشیدن به مرحله جوانه زنی و استقرار بهویژه درشرایط تنش توصیه شده است بدین منظور اثرپرایمینگ بذور سه رقم کلزا با استفاده ازمحلول هاینیترات پتاسیم کلرید کلسیم و پلی اتیلن گلایکول ۶۰۰۰ به عنوان تیمارهای اسموپرایمینگ درغلظت های ۱-و۱/۵-و۲- مگاپاسکال و مدت نگهداری ۱۲و۲۴ ساعت و آب مقطر به عنوان تیمار هیدروپرایمینگ دردو مدت نگهداری ۶و۱۲ ساعت برای خصوصیاتمختلف جوانه زنی و رشدی گیاهچه جهت تعیین بهترین محلول پرایمینگ و غلظت و مدت زمان نگهداری مطلوب دراین محلولها مورد ارزیابی قرارگرفت این ازمایش بصورت فاکتوریل ودرقالب طرح کاملاتصادفی در۴تکراراجرا گردید نتایج این ازمایش نشان داد بیشترین اثرپرایمینگ بذر درافزایش درصد و سرعت جوانه زنی MGT GI مشاهده شد سرعت جوانه زنی بذور پرایم شده درارقام اکاپی و هایولا ۴۰۱ با استفاده از محلول اسموپرایمینگ نیترات پتاسیم درغلظت مگاپاسکال و مدت نگهداری ۲۴ساعت به ترتیب ۶۳/۶و۳۲/۱ و دررقم زرفام با استفاده ازمحلول نیترات پتاسیم درغلظت ۱/۵- مگاپاسکال و مدت نگهداری ۲۴ساعت ۲۹/۵ درصد نسبت به بذورشاهد پرایم نشده افزایش داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.