مقاله بررسی تاثیر زمان برداشت و مدت اسانس گیری بر روی ترکیبهای معطر گونه گندواش Artemisia annua L


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر زمان برداشت و مدت اسانس گیری بر روی ترکیبهای معطر گونه گندواش Artemisia annua L دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر زمان برداشت و مدت اسانس گیری بر روی ترکیبهای معطر گونه گندواش Artemisia annua L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر زمان برداشت و مدت اسانس گیری بر روی ترکیبهای معطر گونه گندواش Artemisia annua L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر زمان برداشت و مدت اسانس گیری بر روی ترکیبهای معطر گونه گندواش Artemisia annua L :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

دراین تحقیق سرشاخه های گلدار گندواش از رویشگاه طبیعی درمنطقه کجور شهرستان نوشهر در سه نوبت زمانی صبح ( ساعت ۶)، ظهر(ساعت ۱۲)، و غروب (ساعت ۲۰) در خرداد ۱۳۸۷ جمع آوری و تحت شرایط سایه خشک گردید. سپس اسانس گیاه به روش تقطیر با آب در دو زمان مختلف ( ۲ و ۴ ساعت) توسط دستگاه کلونجر اصلاح شده استخراج و آنالیز آن توسط دستگاه های GC,GC-MS انجام شد. براساس وزن خشک گیاه، بازده اسانس نمونه های صبح، ظهر و غروب پس از ۲ ساعت به ترتیب ۱/۵۲ و ۱/۲۵ و /۰۹۹ درصد و پس از ۴ ساعت برابر با ۱/۰۰، ۰/۹۸ و ۰/۷۵ درصد بدست آمده نشان دهنده بیشترین مقدار اسانس در نمونه صبح می باشد از مجموع ۲۴ ترکیب شناسایی شده در اسانس این گیاه، کامفور، آلفا – پینن و ۸۱- سینئول، ترکیب های اصلی در ۲ ساعت اول و ترانس – کاریوفیلن، ژرماکرن – آ و آلفا – پینن ترکیبهای اصلی روغن اسانس این گونه در ۴ ساعت شناسایی شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.