پاورپوینت قرص های ترکیبی پیشگیری از بارداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
10 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت قرص های ترکیبی پیشگیری از بارداری دارای ۴۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت قرص های ترکیبی پیشگیری از بارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت قرص های ترکیبی پیشگیری از بارداری

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت قرص های ترکیبی پیشگیری از بارداری

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت قرص های ترکیبی پیشگیری از بارداری :

اسلاید ۱ :

nجلوگیری از تخمک گذاری

n

nتاثیر بر مخاط داخلی رحم (آندومتر)

n

nایجاد اشکال در ورود اسپرم به داخل رحم به دلیل افزایش ضخامت موکوس سرویکس

n

nجلوگیری از لقاح با تاثیر بر حرکات لوله های رحم

n

n

اثر بخشی ۹۸درصد است

اسلاید ۲ :

nوضعیت متقاضی از نظر زمان شروع :

۱- دوران قاعدگی : مصرف این قرص ها باید در پنج روز اول قاعدگی (روز اول تا روز پنجم )آغاز گردد . برای اطمینان بیشتر بهتر است که مصرف آن از روز اول خونریزی قاعدگی شروع شود . 

۲-غیر از دوران قاعدگی : استفاده از قرص های ترکیبی پیشگیری از بارداری را ، در هر زمان که اطمینان از باردار نبودن وجود داشته باشد می توان آغاز کرد . باید توجه داشت تا ایجاد تاثیر پیشگیری از بارداری قرص ترکیبی ، باید هفت روز از کندوم استفاده شود .  

۳- پس از سقط : مصرف این قرص ها را می توان در پنج روز اول بلافاصله بعد از سقط آغاز نمود .

۴- تغییر از یک روش دیگر : اگر فرد خواهان قطع کاربرد روش پیشگیری از بارداری فعلی خود (لاینسترونول ، آی یو دی ، DMPA و آمپول ترکیبی ) و استفاده از قرص های ترکیبی بوده و قطع روش های فوق در یکی از ۵ روز اول قاعدگی اتفاق بیافتد ، باید به شرح زیر توصیه های لازم به او داده شود :

vفرد می تواند مصرف این قرص ها را بلافاصله شروع کند در غیر اینصورت آغاز استفاده از قرص های ترکیبی تا قاعدگی بعدی به تاخیر افتاده و تا آن زمان استفاده از کاندوم پیشنهاد می شود .

vکاربران لاینسترنول به شرط آمنوره و استفاده مرتب از لاینسترنول ، بلافاصله پس از قطع لاینسترنول و کاربران DMPA که دچار آمنوره هستند ، اگر DMPA را در فاصله زمان۱۴- + ۹۰ روز قبل تزریق کرده باشند و کاربران آمپول ترکیبی اگر که آمپول ترکیبی را درفاصله ۳۳-۲۷ روز قبل تزریق کرده باشند ، می توانند استفاده از قرص های ترکیبی را آغاز نمایند و در سایر موارد استفاده از در گرو بررسی حاملگی و رد احتمال آن است .

v

ü

اسلاید ۳ :

nقرص در ساعت خاصی از شبانه روز تا پایان بسته ۲۱ عددی خورده شود . باید فرد استفاده کننده از قرص را به این امر تشویق کرد که برای پرهیز از فراموشی مصرف قرص ، آن را در ساعت معینی میل کند و یا آن را با یک کار مداوم هر روزه مانند مسواک زدن ، نماز خواندن ; هماهنگ کند . مصرف بسته بعدی پس از یک فاصله هفت روزه آغاز خواهد شد .

n

اسلاید ۴ :

nالف : فراموشی مصرف قرص های ترکیبی LD و Triphasic

۱- در صورت فراموشی خوردن یک قرص و بخاطر آوردن آن پیش از زمان مصرف قرص بعدی ، به محض به یاد آوردن قرص فراموش شده ، آن قرص خورده شده و خوردن بقیه قرص ها طبق معمول ادامه می یابد . اگر فراموشی تا زمان خوردن قرص بعدی ادامه پیدا کند ، باید دو قرص در ساعت معین خوردن شود .

۲- چنانچه دو قرص فراموش شود ، به محض به خاطر آوردن در دو شب بعد ، هر شب دو قرص خورده شده و بقیه قرص ها طبق معمول ادامه یافته و تا یک هفته نیز از کاندوم استفاده می شود .

۳- در صورت فراموشی سه قرص یا بیشتر در هر زمان از سیکل ، خوردن بقیه قرص ها (روزی یک عدد ) ادامه یافته و به مدت یک هفته از داشتن رابطه جنسی خودداری و یا از کاندوم استفاده می شود . مصرف بعدی بسته قرص بدون رعایت فاصله هفت روزه بین بسته ها و بلافاصله در روز بعد از پایان بسته قبلی آغاز خواهد شد . همچنین در صورت داشتن تماس جنسی در این فاصله زمانی و عدم استفاده از کاندوم ، استفاده از روش پیشگیری اورژانس از بارداری توصیه می شود .

اسلاید ۵ :

n

۱- در دروان قاعدگی : اولین تزریق (شروع استفاده از روش ) ، در یکی از ۵ روز اول دوره قاعدگی انجام می شود .

۲- غیر از دوران قاعدگی : استفاده از آمپول های ترکیبی پیشگیری از بارداری را در هر زمان که اطمینان از باردار نبودن وجود داشته باشد می توان آغاز کرد . باید توجه داشت تا ایجاد تاثیر پیشگیری از بارداری اولین آمپول ، باید هفت روز از کاندوم استفاده شود .

۳- پس از زایمان : اگر مادر پس از زایمان به فرزند خود شیر ندهد ، می تواند مصرف این روش را در فاصله روز های ۲۸-۲۱ پس از زایمان آغاز کند . اگر مادر پس از زایمان به فرزند خود شیر دهد و در استفاده از آمپول اصرار داشته باشد ، ضمن تاکید بر منع مصرف نسبی تا شش ماهگی ، اگر هنوز خونریزی قاعدگی رخ نداده باشد ، می تواند تزریق آمپول را پس از انجام B-hcG آغاز کند .

۴- پس از سقط : مصرف این آمپول را می توان در ۵ روز اول بلافاصله پس از سقط سه ماهه اول یا دوم شروع کرد . در این موارد نیازی به استفاده از روش پشتیبان نیست . شروع استفاده از آمپول در فاصله بیش از ۵ روز از سقط سه ماهه اول یا دوم مانند بند ۲ خواهد بود .

اسلاید ۶ :

n

۵- تغییر روش : درتغییر روش از قرص به آمپول های ترکیبی ، فاصله هفت روزه بین دو بسته قرص ، بهترین زمان برای تزریق است . در این فاصله زمانی نیازی به استفاده از کاندوم نیست .

در صورت تغییر روش از آمپول های سه ماهه به آمپول ترکیبی یک ماهه ، باید آمپول ترکیبی در زمان تزریق بعدی آمپول سه ماهه تزریق شود .

در صورت تمایل به تغییر روش از IUD  به آمپول ترکیبی در ۵ روز اول قاعدگی ، باید آمپول را تزریق نموده و داوطلب را بلافاصله برای خارج نمودن IUD ارجاع داد . در زمان های به جز پنج روز اول قاعدگی ، آمپول را تزریق نموده و داوطلب در دوره بعدی قاعدگی  برای خارج نمودن  IUD ارجاع داده شود .

اسلاید ۷ :

n1- سردرد و سرگیجه

n

n2- حساسیت پستان ها

n

n3- افزایش وزن خفیف

n

n4- آکنه

n

n5- افزایش بروز افسردگی و اضطراب

n

n6- کاهش HDL و کم شدن نسبت HDL به LDL

n

n7- کم شدن مقدار و تعداد روزهای خونریزی قاعدگی

اسلاید ۸ :

n

n

–خونریزی نا مرتب رحمی :

– این عارضه معمولا در ماههای اول مصرف دیده شده و ۲ تا ۳ ماه پس از آغاز مصرف از بین رفته یا کاهش می یابد . در صورت تداوم خونریزی نامرتب و یا نارضایتی فرد ، برای قطع خونریزی تا ۵ روز ، کپسول مفنامیک اسید (۲۵۰ میلی گرمی ) ، روزی سه بار و در هر بار دو کپسول تجویز می گردد . هر گونه اقدام پس از سه ماه توسط متخصص انجام خواهد شد .

اسلاید ۹ :

n

۱- شروع نشدن قاعدگی ها : در صورت قاعده نشدن مادر شیر ده و تغذیه انحصاری شیر خوار با شیر مادر ، مصرف قرص ۶ هفته پس از زایمان آغاز خواهد شد .

۲- شروع شدن قاعدگی ها : در صورت بازگشت قاعدگی و یا تغذیه احصاری با شیر مادر ، مصرف قرص باید در ۵ روز اول قاعدگی و ترجیحا روز اول شروع شود . 

۳- تغییر از سایر روش ها : اگر مادر شیردهی  از سایر روش های مدرن پیشگیری از بارداری استفاده نموده و خواهان تغییر آن و استفاده از لاینسترنول باشد ، اگر کمتر از ۶ ماه از زمان زایمان وی گذشته باشد ، باید مطابق شرح زیر استفاده از لاینسترنول را آغاز کند :

اگر مادر شیر ده از قرص های ترکیبی پیشگیری از بارداری استفاده کرده باشد ، می تواند بلافاصله خوردن قرص پروژسترونی را آغاز کند . در این حالت نیازی به استفاده از کاندوم نخواهد بود .

اگر مادر شیر ده از آمپول های سه ماهه پیشگیری از بارداری استفاده کرده باشد ، در زمان تزریق دوز بعدی یا حداکثر یک هفته بعد از آن می تواند خوردن قرص پروژسترونی را شروع کند . در این حالت نیز نیازی به استفاده از روش پشتیبان نیست . بدیهی است در صورت تاخیر بیشتر از یک هفته از زمان تزریق دوز بعدی آمپول ، نیاز به یک هفته استفاده از کاندوم خواهد بود .

اسلاید ۱۰ :

در صورت استفاده از روش های کاندوم و آی یو دی باید در پنج روز اول قاعدگی و ترجیحا روز اول استفاده از لاینسترنول آغاز شود ، در غیر این صورت باید به مدت یک هفته از کاندوم استفاده کرد .

در صورت تمایل مادر شیر ده دارای فرزند کوچکتر از شش ماه به استفاده از لاینسترنول و نداشتن هیچکدام از شرایط یاد شده ، باید بررسی بارداری با B-hcG انجام شود و ارایه خدمت لاینسترنول بر آن اساس صورت گیرد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.