مقاله بررسی وجود رنگ مصنوعی در عصاره آبی زعفران رستوران های استان قزوین در سال ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وجود رنگ مصنوعی در عصاره آبی زعفران رستوران های استان قزوین در سال ۱۳۸۷ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وجود رنگ مصنوعی در عصاره آبی زعفران رستوران های استان قزوین در سال ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وجود رنگ مصنوعی در عصاره آبی زعفران رستوران های استان قزوین در سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وجود رنگ مصنوعی در عصاره آبی زعفران رستوران های استان قزوین در سال ۱۳۸۷ :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

زعفران چاشنی بسیار گرانبهایی است که از کلاله های خشک گل کروکاس سیتواس بدست می آید. حدود ۱۵۰ الی ۲۰۰ کلاله برای بدست آوردن یک گرم چاشنی لازم است . اجزای اصلی زعفران شامل پیکروکروسین، سافر انال و کروسین ها هستند که به ترتیب مسئول مزه، بو و رنگ زعفران است و ارزش زعفران با این سه جزء آلی تعیین می شود . از آنجاءیکه زعفرانیکی از گیاهان بومی کشورمان است و محصول گران قیمتی میباشد به شیوه های مختلف توسط افراد سود جو مورد تقلب قرار می گیرد از جمله ا فزودن رنگهای مصنوعی به زعفران جهت افزایش قدرت رنگ دهی زعفران .به دلیل مضر بودن رنگهای مصنوعی افزودن آن ها به مواد غذایی دارای محدودیتهایی در نوع و مقدار میباشد که طبق استاندارد ملی ایران رنگهای مجاز مصنوعی شامل کینولین، سانستیلو، آزروبین، پونسینوچهارآر، قر مز آلورارد و رنگهای آبی ایندیگوتین و برلیانت بلو است . زعفرانیک رنگدانه طبیعی است و نباید هیچیک از رنگهای مجاز و غیر مجاز به آن افزوده شود. روش تحقیق : در این تحقیق عصاره آبی زعفران رستورانهای استان قزوین در سال ۸۷ مورد بررسی قرار گرفتهاست و با استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک TLC و اسپکتروفتومتری نوری نوع رنگ تشخیص داده شده است. از ۱۲۴ نمونه ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی قزوین ۴۰/۳۲% آن فاقد رنگ مصنوعی بوده است و ۳۷/۰۹ % آن دارای رنگ مصنوعی تارترازین و ۱۵/۳۲% آن سانست یلو و ۶/۴۵ % آن مخلوطی از رنگهای سانست یلو و تارترازین و ۰/۸% آن دارای رنگ مصنوعی کینولین بوده است. با توجه به آمار ارائه شده بیش از نیمی از نمونه ها (۵۰/۶۸%) دارای رنگ مصنوعی است بیشترین رنگ مصنوعی که استفاده شده است رنگ تارترازین است ۴۳/۵۵% . افزودن هیچیک از رنگهای مصنوعی به عصاره آبی زعفران ویا استفاده از آن به جای زعفران در رستوران ها مجاز نیست . مخصوصا رنگ تارترازین که طبق استاندارد ملی ایران جزء رنگ های مصنوعی غیر مجاز است . این پژوهش لزوم کنترل بیشتر رستورانها و آگاه کردن آنها از رستوران ها و آگاه کردن آن ها از رنگ های مصنوعی را نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.