مقاله اثر اقلیم بر محتوای روغن و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک (Castor oil)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر اقلیم بر محتوای روغن و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک (Castor oil) دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر اقلیم بر محتوای روغن و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک (Castor oil)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اقلیم بر محتوای روغن و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک (Castor oil)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر اقلیم بر محتوای روغن و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک (Castor oil) :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

کرچک (Ricinus communis L.) یکی از مهمترین گیاهان دارویی مورد استفاده در صنایع داروسازی، آرایشی و بهداشتی بیشتر کشورهای توسعه یافته است. روغن بدست آمده از بذرهای این گیاه از با ارزشترین مواد مسهل و ملین در پزشکی است. هدف از انجام این پژوهش بررسی محتوای روغن و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک به دست آمده از مناطق مختلف اقلیمی ایران ) ۳ اقلیم مختلف( و تعیین بهترین اقلیم می باشد تا از این طریق بتوان بر کیفیت این گیاه دارویی ارزشمند افزود. پس از برداشت بذرها در زمان رسیدن، استخراج روغن توسط دستگاه سوکسله و حلال هگزان صورت گرفت و پس از جداسازی روغن توسط دستگاه روتاری درصداستخراج روغن و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک شامل درصد رطوبت، ضریب شکست، عدد صابونی بر حسب mgKOH/gOil، عدد یدی بر حسب gI2/100g Oil، عدد پراکسید بر حسب meqO2/Kg Oil عدد اسیدی mgNaOH/g Oil مناطق مختلف اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که اقلیم تاثیر معنی داری برروی خصوصیات فیزیکوشیمایی روغن کرچک دارد. بر اساس نتایج بدست آمده روغن حاصل از منطقه شبستر دارای بهترین کیفیت ماندگاری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.