مقاله اثر دما و تاریخ کاشت بر رشد و نمو و برخی ویژگی های زراعی و فیزیولوژیکی چهار رقم گلرنگ در کشت دوم در منطقه یاسوج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر دما و تاریخ کاشت بر رشد و نمو و برخی ویژگی های زراعی و فیزیولوژیکی چهار رقم گلرنگ در کشت دوم در منطقه یاسوج دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر دما و تاریخ کاشت بر رشد و نمو و برخی ویژگی های زراعی و فیزیولوژیکی چهار رقم گلرنگ در کشت دوم در منطقه یاسوج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر دما و تاریخ کاشت بر رشد و نمو و برخی ویژگی های زراعی و فیزیولوژیکی چهار رقم گلرنگ در کشت دوم در منطقه یاسوج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر دما و تاریخ کاشت بر رشد و نمو و برخی ویژگی های زراعی و فیزیولوژیکی چهار رقم گلرنگ در کشت دوم در منطقه یاسوج :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی تأثیر تاریخ کاشت و دما بر مراحل نموی و عملکرد ارقام گلرنگ بهاره آزمایشی در سال ۱۳۸۶ ، در مزرعه پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج اجرا گردید. آزمایش به صورت فاکتوریل، در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار پیاده شد. عامل اول شامل تاریخ کاشت در ۴ سطح ( ۲۶ اردیبهشت، ۱۱ خرداد، ۲۶ خرداد و ۱۱ تیر) و عامل دوم شامل ۴ رقم گلرنگ (اراک ۲۸۱۱، اصفهان۱۴، IL111 و PI) بودند. تفاوت بین ارقام از نظر طول دوره های کاشت تا گلدهی، کاشت تا رسیدگی فیزیولوژیک و دوره گلدهی معنیدار بود. رقم اصفهان ۱۴ با میانگین دوره رشد ۹۷/۵ روز دیررسترین ارقام بود. طول دوره کاشت تا رسیدگی فیزیولوژیک و اتمام گلدهی تا رسیدگی فیزیولوژیک به گونهای معنی دار تحت تأثیر تاریخ کاشت قرار گرفتند و با افزایش دما کاهش یافتند. به طور کلی طولانیتر شدن طول دوره رشد موجب افزایش تجمع ماده خشک و عملکرد دانه در رقم اصفهان ۱۴ نسبت به سایر ارقام مورد مطالعه گردید. تاریخهای کاشت دوم و چهارم به ترتیب بیشترین و کمترین تنش گرمایی را در طول دوره های نموی خود دریافت نمودند، ولی دوره زایشی در تاریخ کاشت چهارم مصادف با کاهش شدت تشعشع در اواخر تابستان بود. در نتیجه ارقام در این تاریخ به دلیل برخورداری از تشعشعات کمتر عملکرد پایینتری داشتند. در مقابل ارقام کاشت شده در تاریخ کاشت سوم از تشعشع خورشیدی بهتر استفاده کرده و عملکرد دانه بالاتری تولید کردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.