مقاله غلظت سرب و کادمیم در خیار، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی تولید شده در برخی گلخانه های اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غلظت سرب و کادمیم در خیار، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی تولید شده در برخی گلخانه های اصفهان دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غلظت سرب و کادمیم در خیار، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی تولید شده در برخی گلخانه های اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غلظت سرب و کادمیم در خیار، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی تولید شده در برخی گلخانه های اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غلظت سرب و کادمیم در خیار، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی تولید شده در برخی گلخانه های اصفهان :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

آلودگی مواد غذایی به فلزات سنگین از لحاظ سلامت انسان از اهمیت زیادی برخوردار است. با توجه به کمبود اطلاعات درباره وضعیت فلزات سنگین در محصولات گلخانه ای و نیز این واقعیت که در حال حاضر بخش عمده ای از نیاز افراد جامعه به سبزیجات مختلف از طریق کشتهای گلخانه ای تامین می شود، این پژوهش با هدف بررسی غلظت برخی از فلزات سنگین در خیار، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای تولید شده در گلخانه های استان اصفهان انجام شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که میانگین غلظت سرب و کادمیم در این سبزیجات کمتر از حد بالایی تعیین شده برای سلامت افراد میباشد . با این حال بررسی بیشینه نشان داد که غلظت این عناصر در فلفل دلمه ای برداشت شده از برخی مناطق بالاتر از حد مجاز بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.