مقاله کنترل پوسیدگی سیاه ریشه توت فرنگی در کشتهای هیدروپونیک در گلخانه ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کنترل پوسیدگی سیاه ریشه توت فرنگی در کشتهای هیدروپونیک در گلخانه ها دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنترل پوسیدگی سیاه ریشه توت فرنگی در کشتهای هیدروپونیک در گلخانه ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل پوسیدگی سیاه ریشه توت فرنگی در کشتهای هیدروپونیک در گلخانه ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنترل پوسیدگی سیاه ریشه توت فرنگی در کشتهای هیدروپونیک در گلخانه ها :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

پوسیدگی سیاه ریشهBlack Root Rot از شایع ترین بیماری های خانواده رزاسه خصوصا گل رز و توت فرنگی در کشتهای هیدروپونیک یا گلخانه ای میباشد. از عوامل مهم شیوع این بیماری رطوبت زیاد بستر کاشت، وجود مواد آلی بیش از حد و عدم زهکش مناسب را میتوان نام برد. به دنبال شیوع این بیماری در یکی از گلخانه های تولید توت فرنگی تحت کشت هیدروپونیک ، نمونه هایی از بوته های بیمار به آزمایشگاه منتقل و از ریشه های آلوده قطعاتی جدا و پس از ضد عفونی آنها ، روی محیط غذایی کشت گردید. بر اساس خص وصیات ظاهری و مورفولوژیکی جدایه ها، عامل بیمار ی Rhizoctonia solani تشخیص داده شد. تلقیح ریشه های سالم توت فرنگی با جدایه های قارچ و کشت آنها در بسترهای تهیه شده ازمخلوط کوکوپیت و پرلیت با نسبت های مختلف ، نشان داد که بیماری در بسترهای حاوی ۶۰،۷۰ و ۵۰ درصد کوکوپیت بروز یافته و باعث خشکیدگی آنها گردید. در بستر های دارای ۴۰ و ۳۰ درصد کوکوپیت این عارضه مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.