مقاله تاثیر آللوپاتی عصاره بقایای سیبزمینی بر جذب عناصر غذایی کلزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر آللوپاتی عصاره بقایای سیبزمینی بر جذب عناصر غذایی کلزا دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر آللوپاتی عصاره بقایای سیبزمینی بر جذب عناصر غذایی کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر آللوپاتی عصاره بقایای سیبزمینی بر جذب عناصر غذایی کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر آللوپاتی عصاره بقایای سیبزمینی بر جذب عناصر غذایی کلزا :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

کلزا از جمله دانههای روغنی است که سطح زیر کشت آن بهسرعت در حال افزایش است. به منظور یررسی اثرات آللوپاتی عصاره غلظتهای مختلف (۰، ۲/۵، ۵، ۱۰، ۲۰ و ۴۰ درصد) اندامهای تازه و خشک سیبزمینی بر جذب عناصر غذایی کلزا آزمایشی در سال ۱۳۸۶ در دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی انجام شد. آزمایش بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار انجام شد. داده های آزمایش نشان داد که عصاره اندامهای تازه سیبزمینی اثر بازدارندگی بر جذب نیتروژن کلزا داشت. غلظت نیتروژن کلزا در تیمار شاهد ۴/۶۲ درصد و در غلظت ۴۰ درصد عصاره اندامهای تازه سیبزمینی ۰/۹۶ بود. عصاره اندامهای تازه سیبزمینی اثر بازدارندگی و عصاره اندامهای خشک آن تاثیر تحریک کنندگی بر غلظت فسفر کلزا داشتند. با افزایش غلظت هر دو نوع عصاره غلظت فسفر کلزا افزایش یافت تاثیر عصاره اندامهای تازه و خشک سیبزمینی بر غلظت پتاسیم کلزا نیز مشابه تاثیر آنها بر غلظت فسفر کلزا بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.