مقاله بررسی مصرف کودهای بیولوژیکی سودوموناسه محرک رشد در برنج گامی در راستای افزایش محصول و حفظ محیط زیست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مصرف کودهای بیولوژیکی سودوموناسه محرک رشد در برنج گامی در راستای افزایش محصول و حفظ محیط زیست دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مصرف کودهای بیولوژیکی سودوموناسه محرک رشد در برنج گامی در راستای افزایش محصول و حفظ محیط زیست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مصرف کودهای بیولوژیکی سودوموناسه محرک رشد در برنج گامی در راستای افزایش محصول و حفظ محیط زیست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مصرف کودهای بیولوژیکی سودوموناسه محرک رشد در برنج گامی در راستای افزایش محصول و حفظ محیط زیست :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

مطالعات نشان داده است که مصرف کودهای شیمیایی از جمله کود ازته که باعث افزایش رشد گیاه می شود اثرات زیست محیطی خطرناکی در پی دارد بنابراین استفاده از باکتریهای محرک رشد به ویژه انهایی که اکسین بالایی تولید می کنند می توانند در بهبود خصوصیات مورفولوژیکی افزایش رشد گیاه و حفظ محیط زیست موثر باشند دراین تحقیق دانه رست های برنج واریته ندا با ۵ جدایه از سودوموناس های شناسایی شده با خاصیت تولید اکسین PF1, PF2, PP1, PP2, PP3 و یک تیمار به عنوان شاهد در ۴ تکرار تلقیح شد سپس بذرها درگلدانهایی که خاک آن به روش استاندارد بررسی شده بود کاشته شدند بعد از پنجه زنی در هر گلدان فقط ۳ بوته جهت انجام ازمایشات بعدی نگهداری شد. در مرحله گلدهی از یک بوته جهت سنجش ارتفاع ریشه، وزن تر ریشه و میزان عناصر غذایی برگ نمونه برداری شد. همچنین در زمان رسیدگی فیزیولوژی بوته ها کف بر شده و خصوصیات مورفولوژیکی وزن هزاردانه و عملکرد برای هر تیمار محاسبه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.