مقاله بررسی عوامل موثر بر پس زنی فسفولیپیدها در فراوری غشایی روغن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل موثر بر پس زنی فسفولیپیدها در فراوری غشایی روغن دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل موثر بر پس زنی فسفولیپیدها در فراوری غشایی روغن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل موثر بر پس زنی فسفولیپیدها در فراوری غشایی روغن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل موثر بر پس زنی فسفولیپیدها در فراوری غشایی روغن :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

در انجام هر فرآ یند غش ایی لازم است دو فاکتور مد نظر قرار گ یرد در ابتدا شار فرآ یند و سپس تو انایی غشاء و شرا یط عم لی اتی لازم بر ای هر چه بهتر جدا کردن جزء یا اجزاء مورد نظر . به هم ین تر تیب در صمغ زدا یی روغن ها ی خوراک ی نی ز فاکتورها یی در جداساز ی بهتر صمغ ها از روغن ها دخ یلند که عبارتند از : ۱- و یژگی خوراک شامل م یزان فسفولیپیدهای موجود در روغن خام و وزن مولکو لی آنها، وجود یا عدم وجود حلال، نسبت حلال به روغن و قطب یت آن، ۲- ویژگی ه ای عملی اتی مانند نوع غشاء، دما و فشار عملیات. شرایط ذکر شده را م ی توان به نحو ی به ینه نمود تا میسلهای فسفولیپیدی بزرگتری در روغن به وجود آیند و حتی الامکان از خرد شدن میسلهای بزرگ فسفولیپیدی جلوگیری شود و بدین ترتیب جداسازی فسفولیپیدها به نحو موثرتری صورت گیرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.