مقاله تخمین سطح و تهیه نقشه اراضی زیر کشت گندم دیم با استفاده از GIS و سنجش از دور در حوزه آبخیز زنجانرود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تخمین سطح و تهیه نقشه اراضی زیر کشت گندم دیم با استفاده از GIS و سنجش از دور در حوزه آبخیز زنجانرود دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تخمین سطح و تهیه نقشه اراضی زیر کشت گندم دیم با استفاده از GIS و سنجش از دور در حوزه آبخیز زنجانرود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمین سطح و تهیه نقشه اراضی زیر کشت گندم دیم با استفاده از GIS و سنجش از دور در حوزه آبخیز زنجانرود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تخمین سطح و تهیه نقشه اراضی زیر کشت گندم دیم با استفاده از GIS و سنجش از دور در حوزه آبخیز زنجانرود :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

به دلیل نبود نقشه اراضی زراعی در بسیاری از مناطق کشور نمی توان آمار صحیحی از مناطق کشت محصولات مختلف در هر سال زراعی ارائه داد. با توجه به اینکه تهیه نقشه زمینهای زراعی بوسیله مساحی نیازمند زمان و هزینه بسیار زیادی می باشد، استفاده از داده های سنجش از دور به دلیل صرف هزینه و زمان کمتر، یکپارچه و وسیع بودن و تهیه پوشش های تکراری در مقایسه با سایر روشهای گردآوری می تواند مورد توجه قرار گیرد.
در این مقاله، میزان موفقیت کاربرد تصویر ماهواره لندست ETM+7 و تصاویر IRS در تهیه نقشه اراضی زیر کشت گندم دیم در زمان پس از برداشت محصول، در سالهای ۱۳۸۱ و ۱۳۸۴ درحوزه آبخیز زنجانرود مورد بررسی و بهترین باند یا ترکیبی از باندهای حاصل از پردازش داده های ماهواره ای انتخاب میگردد. برای انجام این بررسی، نقشه محدوده حوزه آبخیز زنجانرود روی تصاویر ماهواره ای مشخص و تصویر هر باند برای محدوده حوزه تهیه گردید. عملیات صحرایی بامساحی زمینهای زیر کشت گندم دیم، توسط GPS در ۹ روستای واقع در حوزه زنجانرود برای تهیه نقشه قطعات نمونه انجام گرفت. قطعات نمونه برای ترسیم نقشه واقعیت زمینی و همچنین شناسایی محل نمونه های تعلیمی استفاده گردید. پس از انتخاب نمونه های تعلیمی، تصاویر با استفاده از الگوریتم حداکثر همانندی طبقه بندی گردیدند. مساحت اراضی زیر کشت گندم دیم در حوزه زنجانرود در سال ۱۳۸۱ در حدود ۱۶۵۸۴۸ هکتار و در سال ۱۳۸۴ در حدود ۱۲۹۲۱۹ هکتار برآورد گردید. بررسی میزان صحت طبقه بندی بوسیله ماتریس خطا صورت گرفت. بالاترین میزان صحت کلی در میان ترکیب تصاویر ETM+7 برای ترکیب تصاویر b357 به مقدار ۹۵/۱۸ بدست آمدکه نشان می دهد ترکیب تصاویر فوق بیشترین همخوانی را با نقشه واقعیت زمینی در سال ۱۳۸۱ داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.