مقاله بررسی ایستایی ساختمان های فولادی در مقابل زلزله های شدید با استفاده از تحلیل مد خرابی (Collapse Mode)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ایستایی ساختمان های فولادی در مقابل زلزله های شدید با استفاده از تحلیل مد خرابی (Collapse Mode) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ایستایی ساختمان های فولادی در مقابل زلزله های شدید با استفاده از تحلیل مد خرابی (Collapse Mode)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ایستایی ساختمان های فولادی در مقابل زلزله های شدید با استفاده از تحلیل مد خرابی (Collapse Mode)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ایستایی ساختمان های فولادی در مقابل زلزله های شدید با استفاده از تحلیل مد خرابی (Collapse Mode) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

نظر به اینکه فروریزش ساختمان ها در زلزله ها خسارت های مالی و جانی گسترده ای را چه در اخل ساختمان و چه در خارج آن در پی دارد بنابراین حفظ پایداری کلی ساختمان ها حتی در زلزله های نادر و شدید همواره به عنوان یکی از اهداف اصلی آیین نامه های طرح لرزه ای مطرح بوده است. با توجه به اینکه پاسخ واقعی قریب به اتفاق ساختمان ها تحت زلزله های شدید به صورت غیر خطی می باشد، بنابراین استفاده از روش های تحلیل خطی در پیش بینی پاسخ سازه و برآورد طلب لرزه ای غیر دقیق و ناکافی به نظ رمی رسد. در این مقاله با استفاده تحلیل مود خرابی و بر مبنای روش طراحی بر اساس عملکرد (PBD) به مطالعه موردی پنج ساختمان فولادی با سیستم قاب خمشی ویژه و ارزیابی عملکرد آنها در زلزله های شدید پرداخته شده است. بدین منظور پنج ساختمان با یک پلان مشخص و با تعداد طبقات ۳، ۵، ۷، ۹ و ۱۲ انتخاب شده و بر اساس ویرایش سوم استندارد ۲۸۰۰ تحلیل و طراحی گردیدند و سپس مطابق ضوابط دستورالعمل بهسازی عملکرد آها در بیشینه زلزله محتمل (MCE) با استافده از روش استاتیکی غیر خطی مورد ارزیابی قرار گرفت. و د رنهایت مشخص شد که به جز ساختمان ۳ طبقه، دیگر ساختمان ها عملکرد آستانه فروریزش (Collapse Prevention) را برآورده نکرده و دارای ضعف خصوصا در ستون های طبقات پایین تر می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.